Laila Bagge Wahlgren

Bröllopsträffåterförening...

Laila Bagge

Igår satt  Tim ( Niclas son) barnvakt eftersom jag och Niclas skulle på en återföreningsfest hos  Therese och Christer. Vi var ju i Thailand på deras bröllop i sommras vilket var jättevackert!
Vi satte oss i taxin och åkte mot festen, men det roliga var då att Niclas sa fel adress! Vi hoppade ur taxin och ringde på det hus vi trodde var rätt, (Therese och Christer har flyttat) så jag kan berätta att det var inte Therese eller Christer som öppnade, det var en annan härlig barnfamilj som bodde där! -Hej, bor Therese och Christer här? sa Niclas.

Mannen som öppnade dörren med sina två små barn tittade med stora frågande ögon på mig och Niclas, det kändes som om han trodde att det var ett skämt. -Nej ni måste ha kommit fel sa mannen och skrattade, hans söta fru tittade också fram lite nyfiket.

Vi alla skrattade åt situationen och jag kunde inte låta bli att fråga: -Men om inte dom bor här så får vi väl ta en drink med er, har ni en drink att bjuda på? Då skrattade hela familjen och sa: -Javisst det har vi! Tyvärr kom Niclas the partypooper in och sa: -Men vi måste ju gå till festen Laila, ledsen att vi störde och kom nu Laila! Tror han tyckte jag var lite pinsam he he. Jag hade lätt kunnat ta en drink och pratat lite med den här familjen som jag aldrig träffat, dom verkade jättetrevliga och sättet vi träffades på var ju rätt komiskt.

 

På parkeringen utanför familjen som vi inte kände he he… för  övrigt är det Pernillas egen designade klänning jag har på mig! Väldigt snygg.

image

Hos den goa familjen…

Tillslut  hittade vi rätt, och medan vi gick runt och letade  så fick Niclas ett sms från Pernilla, som berättade att hon skulle upptraäda på Åland men hade missat när båten lagt till, så hon fick helt enkelt åka tillbaka till Sverige igen och sedan åka till Åland en gång till!!!! Och var inte framme förrän 23 på kvällen istället för 18 som det var tänkt från början. He, he!

image

Hemma hos Therese och Christer så hade dom en film från bröllopet som rullade på väggen, det var  jättekul att titta på alla bilderna från Thailand.

image

Här är jag och Therese goa pappa!

image

Den glada maken Christer

image

Den vackra makan Therese

image

Tittut!

image

En god prinssestårta med brudparet på.

Vi hade en riktigt rolig kväll igår, hur hade
ni det?  Och tack för all feedback på förra inlägget.

Kram L

Kommentera

Kommentera

Halloj Laila!
Vill bara berätta att ni missade smörstekta kantareller på surdegsbaguette, oxfilé och sallad med mögelost & päron & chokladglass i lördags ;-))). Allvarligt talat så var d superkul att ni ringde på vår dörr!!! Önskar bara att jag förstått att d var ni. Då hade jag givetvis bjudit på favvodrinken. Uppfattade mest att d var ett roligt, festsuget, snyggt par i typ ”20 års åldern”som ringt på. Inte förrän säkert 10 min senare föll pusselbitarna på plats. Jäkligt snygg klänning förresten men de klackarna kan inte varit kul å leta fest i ;-).
nå väl, letar ni efterfest fr kl 05 å framåt ngn ggn så är vi helt klart vakna här i Björkan :-)
Ha d gott
Hälsningar Karin Holmberg

Karin Holmberg september 17, 2012 10:37 e m /

Svara

Gud, vad du är vacker! Du passar i allt. :-) Kunde inte låta bli att fnissa lite när ni åkt till fel adress. Men ni verkade ha riktigt kul på den riktiga adressen. :-)

Må så gott! Kram Louise

Louise september 17, 2012 9:18 e m /

Svara

Underbara bilder :).
Älskar att det är blandat text och bilder för det ger så mycket mera :).

Haha…jag skulle vara likadan om vi kommit fel medan min man skulle tycka att vi skulle gå ;).

Ni såg ut o haft en kanon kväll.Härligt!

Hade en tung dag : min sysslings begravning men ändå mycket kära återseenden.
Gråt och skratt om vartannat.
Hade en rejäl migrän när vi åkte hem mot kvällen igen.

Söndagen vart en lugn dag från alla måsten.
TOPPEN!

Idag är det en speciellt dag :D!
För 13år sedan en sen kväll ute på stan i Strängnäs så vart det jag och min Jörgen.
Han hade fallit för mig några månader innan…men jag var lite svårflörtad och inte riktigt inne på ett förhållande alls, bara bra vän :).
Sedan fall jag som en fura thihi!
Jag insåg att detta är mannen jag vill leva med.
2½ år efter så kom en liten flicka som fick heta Felicia.
Samma år gifte vi oss :D.
Nästan 3år efter kom våran andra dotter Nathalie.
Så en dotter på 10år och en på 7år :).

Nu i år så firade vi 10årig bröllopsdag uppe i Åre.
Förnyade våra bröllopslöften i Åres gamla kyrka bland bergen.
Det var bara vi,våra barn,präst och kantor.
Barnen fick vara våra brudnäbbar <3.

Har gått igenom så mycket så har vi klarat det såhär långt så klarar vet jag att vi klarar det mesta <3.

Ha det så bra!

Kram

Jenny W

Jenny W september 17, 2012 6:48 f m /

Svara

Hahah såå go du är Laila! Jag är helt säker på att vem som helst hade bjudit in er! haha lite synd att Niclas var en partypooper i det läget ;) Stor kram till dig vackra människa! <3

Selma september 17, 2012 12:25 f m /

Svara

Shit vad du passar bra i den klänningen! Snyggt,l Laila! Kram :)

Jessicamamma4 september 16, 2012 10:40 e m /

Svara

Vart kommer skärpet ifrån som du har på dig till Pernillas klänning? Riktigt snyggt!!

Cecilia september 16, 2012 10:05 e m /

Svara

Du verkar vara en toppentjej! Kram till dig

Karolina september 16, 2012 7:48 e m /

Svara

Heej söta Laila ! Jag har en fråga till dig.. Skulle du tycka det va kul eller bara jobbigt om någon som kommer ända från malmö i 13 års åldern kom till dig och ringde på för att liksom bara prata lite med dig och säga hej, för du är min största idol!
Älskar verkligen dig och ditt sett ! Vill bli precis som du när jag bli äldre! Det blir jag nog också eftersom att mina mamma är EXAKT son dig ! Ni är så himla lika i sättet ! Kram Julia

Julia http://blogg.mama.nu/lailas-blogg/2012/09/16/brollops-traff-aterforening/#comments september 16, 2012 5:05 e m /

Svara

Hej hej! Ni är bara helt underbara!!! ;-). Jag hade gärna bjudit in er till oss ;-).
Vi hade vår första barnlediga kväll sen vår son (som är 13 månader nu) föddes! Det är lite mer bök när man har två barn ( att hittabarnvakt alltså). Men vi fick en super trevlig kväll!! Hoppas att er var lika trevlig! Å förresten, så vacker du var i klänningen! Kram på er!
Laila

Laila Strandberg september 16, 2012 4:37 e m /

Svara

Ha ha, syskon och virrpannor på en å samma dag! Tack för skratt o ni förgyllde säkert den okända familjens kväll lite extra =0)

MaddeMadick september 16, 2012 1:30 e m /

Svara

Ni är ju bara för härliga! :)
Jag hade en bra dag/kväll. Efter en dag med amerikansk fotbolls cup (kristianstads u13 predators) så blev det lördagsmys i soffan med min fina familj.
Det var vår lördag :)
Kram kram Karin

Karin september 16, 2012 1:03 e m /

Svara

Jag hade det riktigt bra med min släkt och väldigt mycket presenter :D
Så nöjd med allt jag fick! :)

Rolig kväll ni hade haha.. Synd att Niclas var lite tråkig där då ;)
Kram fina Laila <3

Emelie Hellman http://www.nattstad.se/emeliehellman september 16, 2012 11:31 f m /

Svara