Yes, jag sa upp mig!

Linnéa Woolfson

Jag har sagt upp mig och skall gå över till bildbyrån AP (Associated Press) som skall starta upp en helt ny nöjesdivision Invision.

Alla har vi spelat upp ett inre uppsägningsamtal där vi berättar för chefen hur vi egentligen känner och att nu jäklar drar jag vidare till något annat jobb… Men när det väl kom till kritan så stod jag där och ville tacka så hemskt mycket för alla ‘fina’ sju åren och hur mycket jag uppskattat min roll samt hans utmärkta chefsegenskaper. Shit pommes frites, vart kom det ifrån?

Den här veckan tänker jag ta igen alla långluncher och kafferaster som jag inte tagit ut… jo en sak till, jag skall fila lite på min inre avskedstal om hur jag egentligen känner, för det blir sista chansen.

20120821-133148.jpg
Not feeling blue… Idag kör jag orange //virkade örhängen från Italien, skor från LK Bennett//

Kommentera

Kommentera

Nej, det skall du inte for ”it might come back and haunt you”! Det ar battre att bita sig i tungan och ga med vardighet och det du skulle saga kommer inte att forandra nagonting. I London blir man en expert pa att ta skit med ett leende, aven obefogad skit som egentligen ar din chefs misstag. Skriv garna pa bloggen om du du soker anstallda pa ditt nya jobb! :)

tjohej augusti 26, 2012 08:31 /

Svara

Ta skit med ett leende, en helt klar Londonfavorit! :-)

Linnéa Woolfson http://blogg.mama.nu/linneawoolfson augusti 28, 2012 08:39 /

Spännande!
Skönt att ta steget även om du inte fick sagt det du ville :)

Michaela augusti 22, 2012 12:48 /

Svara

Häftigt ! Lycka till.

Lisa augusti 21, 2012 22:02 /

Svara

Grattis till nya jobbet, spännande!

Sofie augusti 21, 2012 17:03 /

Svara