Rädslan

Barnet hade dött i magen.
I morgon ska jag föda fram vårt fjärde barn.

 1. En månad har gått sen mitt MA, visserligen ”bara” vecka 8 men ändå, vet hur det är att förlora något efterlängtat. Fick själv vänta 3 veckor med flera turer till privatGYN i Kalmar utan att få svar innan det ”äntligen stöttes ut av sig själv, då visste man åtminstonde. När allt var över och värsta chocken lagt sig hittade jag Mama och artikeln med dig i och vad som hänt och kände mig på något sätt inte lika ensam i min sorg längre såsom jag gjort medans jag väntat ut tiden och sökt den information och hjälp jag borde fått från vården. Hoppas att både din, min och andras familjer blir större så småningom! Kram

 2. Jag förlorade min dotter i v 19, vi fick veta det via ett ul och själva ”förlossningen” som skulle gå ganska fort tog 30h… jag VET vad du går igenom, men inte vad du känner.. Lägg inte skulden på dej själv men gråt, gråt, gråt gråt för att sen resa dej och bli stark igen

  Massor med styrkekramar

 3. Tänder ett ljus o tänker på er. Tårar rinner, är så ledsen för er skull. Massa kramar till er

 4. Men fy fan vad hemskt för er :((( Jag kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt det måste kännas. Alla mina tankar till dig och din familj, stor kram och stort beklagande. :(

 5. Fy fan va orättvist och grymt! Håller tummen hårt för nytt liv inom kort och sänder en tanke till den lilla som inte fick stanna. Kramar

 6. Kära Malin! Jag har följt din blogg så länge att det känns som att jag känner dig. Jag är så ledsen för er skull och skickar mina varmaste tankar till dig & din familj!

 7. Ingen borde behöva gå igenom det ni går igenom nu. Det finns inga ord som kan lindra er smärta men jag skickar ändå mina varmaste tankar till dig och hela din familj.

 8. Tänker på dig och hoppas att allt gick bra, även om det inte finns något ”bra” i den här situationen. Hoppas ni fick en fin stund för att kunna ta avsked av ert barn och att ni så småningom kan hitta kraften att gå vidare.

  STOR KRAM till hela familjen, ta hand om er.

 9. Jag vet inte vad jag ska skriva.. men vill lämna en hälsning ändå. Jag tänker på dig, trots att vi inte känner varandra. Blev så ledsen när jag läste om detta. Styrkekram

 10. Hej Malin,
  Vad man än väljer att tro på så tror iallafall jag på att en liten babyängel för alltid kommer att vakta över dig och din älskade familj… Jag har vart där och det är tungt tungt, ingen kan ta platsen som den lill* skulle haft… Tänker på dig och tårarna trillar i massor.
  Otroligt många kramar från en som inte känner dig, men känner ontet i hjärtat med dig…

 11. Har aldrig skrivit någon kommentar någonsin till någon blogg. Vill bara visa min sympati. Stor kram!

 12. Så fruktansvärt det måste kännas att få ett sådant besked, jag är så ledsen för er skull. Finner inga ord, men jag hoppas att du gör det så småningom för vi är många som uppskattar dina ord.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..