Only one like her!

Jag har en så jävla ball vän… Hon blir alltså på hoppad och sen händer det här…

Hej,

Jag har en helt bedårande och underbarn vän men för två dagar sedan när han va ute och gick hände något som inte fick hända.

Noras Facebook inlägg; 

Idag va dagen då jag bestämde mig för att gå ut på en morgonpromenad istället för att ta mig till gymmet för att köra ett träningspass.
Det resulterade i att jag blev överfallen och rånad på Djurgården av två män. Två män som jag hade mött på vägen 5 minuter tidigare. Två män som va betydligt mycket starkare än mig. Med andra ord, två mot en.
Sekunden dom kom bakifrån och la sina händer på mig och försöker rycka tag i min telefon så skriker jag för mitt liv och en dragkamp pågår i ca 30 sekunder innan jag får en käftsmäll och släpper taget om min telefon. Och dom börjar springa. I livets chock står jag kvar på platsen och skriker lungorna av mig. Notera att det är rätt mycket folk ute och går 06.30, folk hör mig men ingen hjälper till.
Jag blir så förbannad och min instinkt säger till mig att börja springa efter. Jag springer ut på gatan och försöker stanna någon som kan hjälpa mig. Får syn på en man som ser mig i panik och det ända jag får ur mig är att jag blivit rånad och överfallen. Han är snabb på att ta upp sin telefon och ringer polisen samtidigt som vi springer över till Gärdet.
Vi får syn på gärningsmännen och börjar springa efter dom, i denna sekund vet inte gärningsmännen om att vi ser dom.
När dom får syn på oss så börjar dom springa fortare och vi kubbar efter, jag ser två män komma gåendes mot oss och det enda jag skriker är ”TAAA DOM, DOM HAR RÅNAT MIG”. Dom springer efter gärningsmännen, kommer ikapp dom, men sedan springer dom ifrån igen.
Men i samma stund med hjälp av den första mannen jag mötte som va så snabb på att ringa polisen så kunde bägge männen gripas längre ner på gatan av poliser som precis i denna sekund tvärnitar in i deras polisbilar.

Det va mitt mål, mitt mål trotts denna FEGA handling från deras sida att ge sig på en ensam tjej var att få fast dom.
Och det fick jag tack vare dessa fantastiska människor som såg mig, hörde mig och hjälpte mig.

Cilivkurage och att hjälpa varandra är det viktigaste vi har.

Jag är fortfarande i chock men okej, fick tillbaka min telefon (som jag egentligen hade struntat i om jag inte fick) men jag ville bara sätta dit om jävlarna.

Detta är ett tydligt tecken på att vi kvinnor är mer utsatta, så snälla va försiktiga & uppmärksamma. För det finns tyvärr elaka människor!

Kärlek 

Den här historien är sjuk på så många plan och när hon återberättar för mig så båda skrattar vi och gråter. Tacksamma för att hon är oskadd att jag inte fick ett samtal om att hon låg knivskuren samtidigt som vi inser att den skadan de har lämnat på henne är inte synlig. Kommer hon vara rädd eller kommer hon komma ur det stark för att hon vet att polisen har dem inlåsta. Massa tankar som snurrar fram och tillbaka men jag har bra en sak o säga min kompis är sååååå mycket COOOLARE än din och jag är så stolt över henne! POWER KVINNA! <3

LOVE YOU ALWAYS

Markiz

 

  1. Våld och kriminalitet är alltid fruktansvärt! Vågar jag misstänka att pojkarna/ungdomarna/männen blev frisläppta pga brist på bevis? De gånger jag har blivit bestulen, bil etc, har det rört sig om ligister från samma gäng. Vi måste få gå fredade på gator och torg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..