L I O R A <3

Det har varit några tuffa år men framför allt har det här senaste året vart en resa med enormt mycket känslor, lycka, sorg, oro, längtan och förväntan. Ja listan av vilka känslor vi har känt fram tills den 10 augusti är lång.

Men idag är vi så lyckliga att det känns som att hjärta ska explodera. Tiden står stilla men går ändå så fort, vi gör inget annat än att bara kolla på henne vår lilla älskling.

Vi har väntat så länge på att ett mirakel skulle komma. Alla har sagt till oss att vi måste vara starka och kämpa. Genom både mörka och ljusa stunder så visste jag att vi skulle klara det, jag och din älskade pappa Kevin. Utifrån såg det ut som att vi hade allt men vi väntade bara på dig. Äntligen har vi fått se ljuset i himlen och du vår ängel har kommit till oss. Tårarna jag fäller är av ren lycka och tacksamhet för dig, vårt lilla underverk. Där mörkret en gång fanns finns nu bara ljus, där det fanns svaghet finns nu bara styrka. Allt i dina ögon vår dotter.

Vi visste att vi älskade dig redan innan du kom men den känslan du ger oss har vi aldrig känt. Kärlek på riktigt! LIORA mamma och pappa släpper dig aldrig. Vår kärlek till dig är villkorslös och vi ska göra allt vi kan för att bli de bästa föräldrarna. Tack för att jag får vara din mamma. Tack för att du valde oss <3

LOVe dina föräldrar

IMG_0248

52415699073__099FC53F-664D-4724-8EA7-4C387A2DB6FC

IMG_2950

IMG_0250

IMG_0403

IMG_0410

IMG_0406

 

 

 

  1. Men åh så glad och rörd jag blev att läsa att ni äntligen har fått er dotter! Antagligen för att jag och min sambo själva har gått en lång krokig väg av bokstavligen blod svett o tårar, för att nu äntligen ha vår dotter liggandes bredvid mig snusandes tryggt. Vägen hit har varit jobbig och svår på alla sätt och vis, men äntligen har vi vårat barn, vår dotter. Det största i livet. Så jag blir så berörd av er historia då jag känner igen känslor o tankar kring er resa till er fina dotter. All lycka till er!

  2. Så fint skrivet! Stort grattis till er fina skatt <3 Fantastiskt att se, när man har fått följa er långa resa. Längtar så mycket till det blir min och min mans tur att få känna så. All lycka till dig och din familj!

  3. Stort grattis ❤️ Så fint skrivet – ni är sanna förebilder och är säker på att er dotter för alltid kommer vara tacksam för det mod och tålamod som ni visat prov på. Ta hand om er 💕

  4. Blir rörd till tårar över er stora lycka, det blir lite speciellt när er längtan varit så lång. varmaste tankar till er!

  5. Massor av mammor känner som du, det är naturligt. Även känslan av att du vill ha henne för dig själv, min BVC sköterska sa: barnen är ingen vandringspokal, du har rätt att säga, nu vill jag inte mer, jag vill ha mitt barn i mina armar.. man behöver tid själv och att hitta sig själv i rollen, det gör man enligt mig bäst i husets lugna vrå med bara bebis, mamma och pappa.
    Kram och stort lycka till med er bebis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..