L I O R A <3

Det har varit några tuffa år men framför allt har det här senaste året vart en resa med enormt mycket känslor, lycka, sorg, oro, längtan och förväntan. Ja listan av vilka känslor vi har känt fram tills den 10 augusti är lång.

Men idag är vi så lyckliga att det känns som att hjärta ska explodera. Tiden står stilla men går ändå så fort, vi gör inget annat än att bara kolla på henne vår lilla älskling.

Vi har väntat så länge på att ett mirakel skulle komma. Alla har sagt till oss att vi måste vara starka och kämpa. Genom både mörka och ljusa stunder så visste jag att vi skulle klara det, jag och din älskade pappa Kevin. Utifrån såg det ut som att vi hade allt men vi väntade bara på dig. Äntligen har vi fått se ljuset i himlen och du vår ängel har kommit till oss. Tårarna jag fäller är av ren lycka och tacksamhet för dig, vårt lilla underverk. Där mörkret en gång fanns finns nu bara ljus, där det fanns svaghet finns nu bara styrka. Allt i dina ögon vår dotter.

Vi visste att vi älskade dig redan innan du kom men den känslan du ger oss har vi aldrig känt. Kärlek på riktigt! LIORA mamma och pappa släpper dig aldrig. Vår kärlek till dig är villkorslös och vi ska göra allt vi kan för att bli de bästa föräldrarna. Tack för att jag får vara din mamma. Tack för att du valde oss <3

LOVe dina föräldrar

IMG_0248

52415699073__099FC53F-664D-4724-8EA7-4C387A2DB6FC

IMG_2950

IMG_0250

IMG_0403

IMG_0410

IMG_0406

 

 

 

LOADING..