Monica Eisenman

Möhippa...

Är på möhippa för min bästa kompis. Dagen började med att vi lurade i henne att vi skulle åka Finlandsfärja – för att sen istället ta henne till Urban Deli för en mysig frukost. Efter det drog vi till Narva boxningsklubb där hon fick brottas mot en proffsbrottare. Hon gav honom en hård match. Efter det blev det chairteasekurs och nu är vi på Såstaholms slott där vi ska ska äta en god middag och övernatta.  Detta blev väldigt kortfattat men jag har inte tid att att skriva mer nu då jag måste vila en stund då jag har skrattat så mycket att jag nästan satte igång förlossningen…

 

Urban Deli

Frukost på Urban Deli.

Brottare

Stenhård motståndare.

Sanna brottas

Men hon kämpade hårt.

Och krossade honom till slut.

Sköna Cissi lär oss chairtease. (Jag agerade fotograf dock…)

Nej, detta är en inte en profylaxkurs.