Hej då kompisar!

Guys! Det här blir sista inlägget för mig här på Mama. Jag har fortfarande inte bestämt mig för exakt hur jag vill göra med bloggen framöver. Men om ni vill följa mig så finns jag på instagram (nisseedwall) och Pappapodden fortsätter att rulla på med oförändrad styrka. 

Det har varit otroligt stimulerande, roligt och jobbigt att blogga måste jag säga. Jag har en otrolig respekt för alla som lyckas med att dag ut och dag in leverera kul material på sina bloggar. Det är inte det lättaste alltså.

Tack också till alla er läsare. Ni är verkligen otroligt kloka och har gett mig otroligt mycket inspiration och försett mig med grymma föräldratips genom åren.

Jag vet som sagt inte riktigt hur jag vill göra med bloggen nu. Jag har svårt att se att jag kommer fortsätta med att försöka leverera ett inlägg om dagen (även om det var ett tag sen jag gjorde det här…). Jag skulle hellre skriva en eller ett par betraktelser i veckan. Möjligtvis att jag drar igång det i egen regi, håll utkik på min Instagram så lovar jag att hålla er uppdaterade.

KRAM PÅ ER!!!

/Nisse

 

LOADING..