Vi har inte dött

29 december 2016 2 kommentarer
Nisse

Ni kanske tycker att aktiviteten varit låg här på senaste tiden. Inte så konstigt…

Det här är ju lite stört. Jag har glömt att skriva att jag och Manne har slutat blogga under gemensamt namn. Det är inget dramatiskt eller så. Vi poddar fortfarande som vanligt.

Men. Alltså.

Jag bloggar ju fortfarande här på Mama. Fast nu under eget namn. Du hittar min blogg här.

Om du är sugen på Manne så föreslår jag exempelvis att du börjar stalka honom. Om du tycker det är taskigt eller är rädd för att bli dömd till fängelse föreslår jag att du följer honom på Instagram: manne_forssberg

Kram på er!

/Nisse

dsc_3902

 

 

Juldagstips!

25 december 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Har kollar film idag. Och Manne satt nästan still och kollade hela filmen. Omg!

God fortsättning! Har inte gjort en enda knop i dag. Förutom att kolla på film. Först såg jag Ensam hemma och sen såg jag Gremlings. Kanonrullar. När jag tittar på de där typen av filmer så känns det som att nån lägger en varm filt över min själ. Manne satt kvar också (typ).

Ha en fin kväll.

God jul!

24 december 2016 2 kommentarer
Nisse

Dopparedan är här! Satan vad jag ska äta mat i dag!

God jul på er! Hoppas ni får en mysig dag. Vi har precis käkat gröt och skinkmacka och öppnat lite julklappar. Vi ska fira hos Lis föräldrar och pallade inte att släpa med en massa paket. Jag fick min saknade parfym av Li! Äntligen kan jag lukta som mig själv igen.

img_1195

Jojo in action.

Erkänn att tumlaren är grym!

23 december 2016 1 kommentar
Nisse

Jag är tvättansvarig här hemma och har börjat ta mig friheter. Det gillar inte Li.

Tvättade i går kväll. Man skulle kunna säga att jag har upptäckt torktumlaren. Visst har jag använt den förut men framförallt har jag varit sjukt noggrann med att hänga kläder i vårt torkrum. Nu tumlar jag det mesta. Vem bryr sig om de ett par jeans slits lite eller krymper eller vad det nu är som händer när man tumlar dem. Jag hänger hellre med familjen än står i tvättstugan (Ibland i alla fall, det är ju rätt skönt där nere också. Man är i fred. Det är tyst.)

Li verkar inte riktigt lika nöjd med min nyupptäckta faiblesse för tumlande.

Fattar inte varför hon gnäller. Helt ärligt, jag tycker verkligen inte att det är så stor grej med vardagskläderna. Alltså jag är inte knäpp skall tilläggas, jag tumlar ju liksom inte siden, ylle och såna grejer. Men bomull åker in i tumlaren. Så är det bara!

Haha. Vad skriver jag om egentligen?

Jaja.

Erkänn att tumlaren är grym!

newz276245z58

ERKÄNN!