Den här dagen började inte som jag tänkt mig

21 oktober 2016 Skriv en kommentar
Nisse

Den här dagen började inte som jag tänkt mig. Hade sett fram emot en lugn förmiddag hemma och jobba ikapp efter en rätt snurrig vecka. Men så blev det inte alls.

Annonsen laddas.

Det blev vab idag. Jojo hade 38,1 imorse. Misstänker att han reagerar på 1,5års-vaccinet han fick förra veckan. Han är pigg och så, kutar runt här hemma och klättrar upp på farliga saker och drar ut dumma lådor och tar fram vassa grejer. Nu sover han, tack och lov. Förutom alla farligheter har vi tvättat och så fick han följa med till Vårdcentralen och kolla på när jag fick mina sår omlagda. De är för övrigt så jävla mycket bättre nu.

Vilket är tur för strax kommer Li hem och byter av mig i vabben eftersom jag ska till Kungliga tennishallen och både kolla på (If Stockholm Open) och spela tennis samt bli bjuden på mat. Allt i Vitamin Wells regi. Vitamin Well alltså, vilka hjältar.

Förresten så ligger ett nytt avsnitt av Livspusslet uppe nu. Jag snackar med Björn Kjellman och får reda på hur det var att vara småbarnspappa på 90-talet. (Rätt likt hur det är nu, färre iPads dock…). Titta gärna.

Ha en för jävla härlig eftermiddag!

Jag kan bjucka på en sexig bild

20 oktober 2016 Skriv en kommentar
Nisse

Eftersom jag dessvärre varit så fruktansvärt dålig på att blogga idag så bjuder jag på en sexig bild helt gratis. Ändå schysst…

Annonsen laddas.

Sorry för dålig bloggdag idag. Har flängt runt en massa. Först Pappapoddinspelning (vi kommer prata nästan uteslutande om porr på måndag kan jag avslöja…). Sen lite möten och nu ikväll efter hämtning och middag så har det städats plus tagits ner vintergrejer från vinden.

Jag kan bjucka på en sexig bild när jag dammar så kanske ni lugnar er.

img_0379

HIV, kändisar och hemmamys

19 oktober 2016 Skriv en kommentar
Nisse

Jag älskar mitt jobb. Ena dagen sitter man hemma och tänker (kollar nån tv-serie), nästa dagen träffar man nån spännande kändisperson och helt plötsligt står man på en scen framför en drös nyanlända gymnasieungdomar och pratar om HIV.

Annonsen laddas.

I dag jobbade jag tillsammans med Lafa, Posithiva gruppen och RFSU. Vi höll en temaeftermiddag om HIV för gymnasieungdomar som hyfsat nyligen invandrat till Sverige. Det var riktigt inspirerande faktiskt! Ungdomarna var sjukt modiga och vågade ställa en massa bra frågor. Det hade jag aldrig gjort. Jo, det hade jag iofs. Men jag var ju störd. Är ju störd.

img_0370

Fatta hur mycket jag älskade att det fanns – inte bara en gammal orgel – utan även en OVERHEAD-APPARAT i aulan!

 

Min yngsta dotter utsätter mig för tortyr

19 oktober 2016 3 kommentarer
Manne

Jag utsätts för tortyr nätterna igenom. Ruth har förfinat sina metoder för att fullkomligt trasa sönder min sömn.

Annonsen laddas.

Vilken fullkomligt vidrig natt.

Jag gick och la mig för sent. Hade svårt att somna. Gled in och ut ur nästan-sömn. Oroade mig för att vakna outsövd nästa dag. Så fort jag kom in i nästan-sömnen kom oroande ljud från barnens sovrum. Tätare och tätare gnyenden och ett tilltagande rumsterande.

Sedan kom Ruth in till oss. Hon ömsom sparkade oss i ansiktet, snarkade som ett illa underhållet sågverk och grät. Hon drömde mardrömmar och fick olika utbrott. Det konstigaste var när hon skrek ”Jag gillar inte ketchup har jag ju sagt!” Hon drömde alltså en fruktansvärd mardröm om att någon serverade henne ketchup. Rimligt.

Sedan var det bara att släppa alla illusioner om att vakna utvilad nästa dag. Klockan fyra somnade jag efter att ha lagt mig i vardagsrummet.

Idag är jag en liten utmattad spillra. En vrakdel uppspolad på en vindpinad strand. Jag tröstar mig med två saker:

1. Att jag kommer sova på hotell den 11-13 november.

2. Att Ruth ska operera bort halsmandlarna den 20 december och att hela familjens nattsömn då kommer att bli bättre.

img_9320

Dödsmasken aka nästan somna på café