Konsten att packa

24 juni 2016 2 kommentarer
Nisse

Annonsen laddas.

Det är som att det inte spelar nån roll hur länge vi ska vara borta sen vi fick barn. Vi ska alltså vara borta i 24 h. Det är ju sjukt. Lika mkt packning som när vi ska till landet en månad.

GLAD MIDSOMMAR!

Fyllepodden

23 juni 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Annonsen laddas.

Jag besökte underbara Sanna Lundell och Anitha Schulman i Fyllepodden och fick ÄNTLIGEN berätta om hur och varför jag slutade dricka och knarka. Jag pratar om att vara nöjd med att bara dricka tio enheter på en kväll, att snorta tjack från biltak och att röka gräs på ödsliga tågstationer efter att ha hållit duktiga föreläsningar. Lyssna här!

 

 

Mitt liv som stage dad

23 juni 2016 Skriv en kommentar
Nisse

Annonsen laddas.

Mitt liv som stage dad fortsätter. Den här gången var det bara en liten plåtning för Mama men de flög in oss till NY och Jojo fick sin favvo-makeup-artist plus att han älskar trailern han får hänga i när han jobbar för Mama. Den är bland annat utrustad med en 75″-TV där Babblarna går på repeat plus att han får så många klämmisar han vill. Så vem är jag att tacka nej?

IMG_0233

Mycket folk inblandade i att förbättra det som inte kan bli bättre.

IMG_0263

Det är ju alltså Li som stylar, men när det skulle plåtas var hon tvungen att gömma sig i den här busken där hon fotade det hela eftersom Jojo bröt ihop ifall han såg henne.

IMG_0265

Jag tycker det är för lite fokus på mig…

Frihet i en liten stol

22 juni 2016 3 kommentarer
Nisse

Annonsen laddas.

Jag är så glad. Jag har äntligen fått arslet ur och monterat barnstol på cykeln så att jag kan cykla med Joel. Sån jäkla frihet att kunna cykla vart som helst med honom.

Detta gjorde att jag bad min käre far fota mig när jag cyklade med Joel för att verkligen fånga frihetskänslan.

IMG_0220 IMG_0223

Don´t quit your day-job pappa.