Olga Rönnberg
 • Johanna

  Hejsan!
  läst din blogg ett tag, =)
  finns det sådana kettelsbells? Vart går de att få tag på?

 • S

  Tänkte också på tjejen i Skönhetsbubblan. Jag blev lite ledsen av att se programmet, är det verkligen operation som är grejen för oss mammor med lite extra fladder? Du ger oss hopp Olga! Mest blir jag ledsen över att mammor hamnar hos pt:n som inte verkar veta vad de gör? Lär man sig inte om rätt typ av träning i utbildningen? Eller är utbildningen inte så styrd? Det kanske du vet Olga?

 • ag

  Olga kolla det har, helt sjukt! #Gympa ”Girls and sport: Schools urged to make PE more attractive to girls http://www.bbc.co.uk/news/health-17873519

  • http://www.mammafitness.se Olga Rönnberg

   ja man blir livrädd…att svettas är inte feminint. My ass!

 • Anna Mbc

  Åh vilken cool… En Hardy, kanske han skulle komplettera min familj( kb) jättefint.. Har en vit Bella och sedan hennes 2 bröder Nils och Kevin… Hardy skulle nog bli kusinen.. :) Japp jag är lite crazy ;)

 • minimamman

  Hej Olga, jag provar att ställa min fråga igen: vad har du för tankar om proteinpulver? Är det bra för mamas? Hur och varför? När? Vilken sort rekommenderas?

  Tack än en gång för en inspirerande blogg

 • Förkylda Frun är frisk :-)

  Elin – Olga

  Tänkte precis samma tanke! Vore roligt att höra Olgas kommentar!

 • Emilia

  Underbart! En sådan skulle man ha! :)

 • Elin

  Hej Olga! Sag du senaste avsnittet av Skonhetsbubblan och mamman som fick en mommy makeover? Hade du kunnat fixa henne eller var hennes mage helt ‘misslyckad’ som hon sjalv sa? Tycker det ar sa sorgligt att ta till sana utvagar…

  • http://www.mammafitness.se Olga Rönnberg

   Om en tränare ger situps till en mamma då säger det en del om hur hennes mage är, jag har inte sett programmet men däremot har jag haft hundratals kunder med samma problem, hittills har det varit ett par navelbråck operationer ( jag kan känna igen navelbråck på enbart bild nuförtiden och har rätt i 90% av fallen) och inte mer än så. Ingen onödig bukplastik!

 • http://www.stepup2fitness.se StepUp 2 Fitness

  Haha :)

 • Magdalena

  En sån skulle få min hårdrocksälskande make att ta några pass! Lånar bilden om det är OK!