sanna-brading-header

Det blev en bra dag trots allt

sannabrading

Jag har läst era kommentarer, varenda en av dem. TACK! Ni har fått mig stärkt och tårögd och framförallt så har ni fått mig att tänka om ett varv gällande min egen roll, att jag faktiskt gör så gott jag kan. Jag måste bara inse det själv. Så tack för alla era kloka ord och egna lärdomar som ni så fint delar med er av med mig.
Jag och Kane-Lee hade en riktigt fin dag sedan efter det där samtalet. Jag gjorde mitt bästa för att fokusera om och lät dagen ha sin gång. Vi var ute från 12 till halv sex på kvällen. Vi lekte, promenerade i timmar, vi köpte sushi och hade picnic utomhus. Och Kane-Lee somnade en stund i sin vagn medan jag promenerade runt i solen. Så behövligt och bra. Riktigt kvalitét tid för oss båda.

   
   

På kvällen var vi bjudna hem till några vänner. Jag som knappt har umgåtts med någon på länge utöver Kane-Lee såklart 😉 Jag kände att det var dags att faktiskt hitta på något. Och ha en konversation med andra vuxna, hehe. Så jag och Kane-Lee gled hem till Tess vid halv sex och sedan ramlade den ena vännen efter den andra in. Så härlig kväll med bra samtal, god mat, fina människor och ett fint omhändertagande av mig då jag fick höra ”Sitt ned” så fort jag ville hjälpa till med något. Haha, de såg mig och tyckte det var dags för mig att bli lite ompysslad 😉

Så dagen blev en riktigt fin dag tillslut trots allt.

   
    
 

Hur fan gör man?!

sannabrading

Hur fan gör man? Idag var en sådan situation som jag avskyr. Som jag gjort allt i min makt för att aldrig hamna i.Det har varit en turbulent tid med min sons pappa. Allt ansvar ligger & har alltid legat på mig & jag har märkt att jag många gånger försökt överkompensera min närvaro med min son på grund av all den ickenärvaro som funnits där från hans pappa tyvärr.

Saker har hänt och vi har inte pratat på några dagar. Plötsligt ringer han & jag vet att det är bäst att ta samtalet då han lika gärna kan stänga av luren igen i nästa stund.

Jag hatar att prata i telefon när Kane-Lee är med. Jag gör det bara i yttersta nödfall. Men idag kände jag mig tvungen. Vi var utomhus, Kane-Lee lekte själv & drog vagnen några meter bort. Men ändå. Jag var arg & jag behövde få vara det. Jag skrek aldrig eller sa något fult ord men min ton var hård och uppgiven.

Det var en familj lite längre bort i parken. Jag tänkte på vad de måste tänka om mig. Men samtidigt så kunde jag inte bara lägga på direkt. Jag behövde få vissa saker sagda. Allt som allt blev samtalat 15 minuter. Alldeles för långt egentligen & det ger mig en sådan otrolig skuldkänsla gentemot min son.

Jag satt mig ned med honom efteråt och förklarade att jag var arg & ledsen. Att det är okej att vara arg ibland & att det absolut inte har med honom att göra. Jag frågade om han hörde att mamma lät arg i telefon & han sa att han gjorde det. Sedan kramades vi och lekte vidare.

Men jävlar vad ont det gör på insidan. Vad jag än gör just nu så känns det fel ;(

  

När inget blir som du tänkt dig

sannabrading

Den här dagen alltså… En av de mindre bra 😢 men ändå nyttig. Och som tur är en riktigt fin dag tillsammans med Kane-Lee.

Vi körde några timmar utomhus i förmiddags.

   

Sedan var det dags för det här:

  5 veckors utväxt. Snygga & sjukt bra kvalité. Men nu är det dags att fylla på & fixa till…

Något som tog sin lilla tid med min son vid min sida😉 Tanken var att jag skulle få hjälp med honom, men personen i fråga svek mig dessvärre & planen behövde läggas om 😕

Mina nya naglar blev tillslut klara efter en sjuk dag 💅🏽 Kane-Lee for runt på salongen, inget blev som det var tänkt idag & naglarna gjordes därför enklare än vad grundtanken var. Men sjukt nöjd!! Speciellt  efter omständigheterna 😁 Och både jag & Kane-Lee hade faktiskt en riktigt fin dag ihop trots allt. Han busade runt med de andra på salongen, haha.

  
TACK för en riktigt grym dag hos dig Carolina Vigo på Salong V Stockholm trots allt kaos. 😂 She’s a 👑 på naglar!

Och jag är helt död 😂😂😂

Mitt i allt på något vis

sannabrading

Det har varit så fin energi runt mig under den här veckan. Som jag skrev tidigare så känns det verkligen som att jag just nu går igenom en riktigt stor förändringsfas.

  
Det är inte alltid helt enkelt. Men ändå väldigt spännande.🙌🏼

  
Jag har jobbat mycket idag. Är mitt i färdigställandet av min bok innan manus går i tryck. Så konstig känsla 😁

Dessutom så har jag hunnit vara med och filma Ann Westin & Carina Perenkranz kommande komiska musikvideo… Härliga kvinnor asså!

  
En video som filmas av Erik Linder från Grander Media.

  
Så helt enkelt, ännu en intensiv men fin dag 🙏🏼☀️

Och nu har jag en hel helg tillsammans med den här underbara ungen. Han som sprang minimarathon igår & var på teater idag tillsammans med förskolan. Såå härligt!

   
 

Ny styrelsemedlem & helt slut i huvudet 

sannabrading

Klockan är strax över halv 10 & jag sitter fortfarande och jobbar. Min son sover vid min sida & jag har precis avslutat protokollförande över hans förskolas styrelsemöte som jag var på tidigare ikväll. Jag har precis blivit invald i styrelsen & jag skrev just mitt allra första protokoll (tog ju bara 1,5 timme😂). 

 
Dagen har gått i ett. Grym dag dock med massa jobb. Men nu behöver jag bara vila lite innan läggdags 😌 
Avslutar dock med en bild från min sons första minimarathon idag 🏃🏼🎖

  
Så Söt!!!

Kvällens veganrecept 🍅

sannabrading

Kvällens middag:
KOKOS & TOMATGRYTA MED SOJABÖNOR

 🍅Hacka 1 gullök i Olja i en gryta. Häll över 2 dl Sojabönor, 2 dl Ärtor, 8-10 Champinjoner delade på hälften, 2 nävar Haricots verts & 1 rejäl bit hackad ingefära. 

🍅Häll över Kokosmjölk 400 ml, Krossad tomat 400 ml. Krydda med Salt, Svartpeppar & Gurkmeja. Koka ihop & avsluta med att pressa över 1/2-1 citron. Smaka av med kryddor.

🍅Servera med hembakat CHAPATI-bröd & sallad. Eller om du föredrar helt #glutenfri-mat så servera med ris istället för bröd, eller ät grytan som den är.

  
#Brådingsmat #vegan #ekologisk #mjölkfri

En riktigt bra dag 🙏🏼

sannabrading

Känslan just nu 🙌🏼🙏🏼☀️ Nyfriserad, ledig & unnat mig en dag bara för mig 👏🏼👏🏼👏🏼Jag minns inte ens när jag sist hade en sådan här dag ☺️️

  
Och att ha tid att fixa den där frisyren som jag tänkt på ett tag men inte haft tid att fixa…

FÖRE: 
UNDER TIDEN:

   

  

 

EFTER:

   

  

 Och såå mycket fin energi den här dagen har bjudit på. Vart jag än kommit så har folk kommit fram, gett mig komplimanger & otroligt fin energi tillbaka, enda sedan i förmiddags.

Idag var en bra dag! TACK!!! 

Det där med att skala löken

sannabrading

Fick plötsligt ett par timmar över på jobbet. Jag bandade just mina sista musikprogram i P3 för våren och efter några effektiva dagar så var jag helt plötsligt klar med allt jag skulle göra redan vid 13-tiden. Så konstig känsla, haha. Som jag sagt tidigare så är jag inte så bra på att vara ledig. Eller framförallt inte att vara det i övergången från att det har varit väldigt intensivt jobbmässigt. Och lite så är det ju just nu. Jag har en del jobb kvar innan sommaren, men det börjar sakta avta och rutinerna börjar ändras. 

Det är ändå ganska skönt att hinna landa lite i egna tankar innan det är dags att springa iväg till nästa grej. Men med det sagt så klagar jag inte, jag älskar och har alltid äskat ett högt tempo och många utmaningar i både mitt arbete och privatliv. Men det var ju just det där med balans också 😉

Som jag skrev igår så har det varit en längre tid som varit rätt tuff. Jag har slagits med många tankar och beslut. Jag har dealat med mig själv i en relativt nystartad terapi som är helt fantastisk och jag har hela tiden varit medveten om att vissa förändringar måste göras för att jag ska få må bra på riktigt. Och när jag säger ”På riktigt” så menar jag till fullo. Jag mår bra på många plan, bättre än vad jag någonsin gjort. Men i en läkningsprocess som jag tror tar mååånga år efter att jag flytt ifrån mig själv under en så stor del av mitt liv, så kommer ju den ena insikten efter den andra upp i olika omgångar. Det är ju som man brukar säga som att skala en lök. Som att vi människor lägger på oss olika lager genom livet där vi gömmer och stoppar undan jobbiga känslor och täcker över dem med olika flyktbeteenden. Och när du väl börjat landa och skalar av de där lagren ett efter ett så finns det såklart delar som kommer upp som är mindre härliga att känna. Och för att ens klara av att göra det så bör du ju också vara någorlunda stabil. Så att jag mår mindre bra just nu i stunder är ju egentligen ett tecken på att jag lyckats läka mer och mer, hur bakvänt det än må låta.

Jag övar på att lära mig att känna igen känslor som vissa specifika situationer ger mig. Jag över på att stanna kvar i de trots att jag helst bara vill stoppa undan dem. Och jag medvetandegör vissa delar hos mig själv som jag sedan länge helt glömt bort. Det är spännande. Men som sagt även krävande. Och just nu har det ganska länge varit en tid då jag känt mig ganska inlåst i mig själv och i den situation som jag befinner mig i med mig själv. Men samtidigt är jag så medveten om att jag måste igenom det här för att kunna komma ut på andra sidan.
Tack och lov för att jag har mitt arbete som jag älskar, att jag får möjlighet att uttrycka mig och jobba så pass mycket med min kreativetet. Och att jag har min son, som just nu är i den tuffaste trotsperiod som jag någonsin har skådat 😉 Så, ibland krävs det verkligen att bara kliva ut ur den där bubblan och fokusera på något annat. Tack och lov för det livet.
  

Kvällens goda veganrecept 🍅🍆

sannabrading

Dagens middag. Något jag improviserad ihop när vi kom hem från jobb & förskola med ingredienser som redan fanns hemma.Och det blev en tomatsås/röra som var succé enligt Kane-Lee ☺️️

UGNSBAKADE GRÖNSAKER MED KRYDDIG KIKÄRTSRÖRA
🍆 Sätt ugnen på 225 grader. Tag en ugnsform & fyll med grönsaker skurna i klyftor eller grövre bitar. Jag använde

6 potatis 

1 zucchini

1 aubergine

1 Gullök

1 rödlök

7 klyftor vitlök

4 morötter 
🍆 Krydda med:

Olivolja

Örtsalt

Svartpeppar grovmalen 

Oregano

Timjan 

🍆 Skjuts in i ugn 35-45 minuter.
Gör undertiden en god KIKÄRTSRÖRA 

🍅Stek upp en grovhackad gullök i olja.

Krydda rikligt men efter smak med Timjan, Basilika, Ingefära, Cayennepeppar, Kanel, Oregano, Örtsalt. Klicka ner ett par rejäla klickar tomatpuré & häll över en burk tomatkross (400g). Koka ihop & ha i 6 grovhackade vitlöksklyftor mot slutet.

🍅Häll den varma tomatsåsen i en mixer & mixa den jämn. Smaka av.

Lägg tillbaka i pannan & häll över 1 brk kikärtor så att allt värms på.

🍅Ät & njut & servera med en god sallad.
#Brådingsmat #vegan #mjölkfri #glutenfri #ekologisk

  

Ännu ett vägskäl 

sannabrading

Stod en lång stund & bara tittade på mig själv i spegeln imorse. Sista tiden har varit ganska turbulent & känslomässig i mitt liv. Dock tror jag att kulmen är nådd nu, att livet än en gång är på väg att ta in på ett nytt spår. Att tiden i kokongen för denna gång börjar bli klar & att jag än en gång är redo att veckla ut mina nya vingar. Lite så känns det.Sorg, lättnad, många frågor men även en inre styrka & övertygelse om att vägen jag vandrar på är rätt. Tack livet för dina hårda men även lärorika insikter & lärdomar. 🙌🏼