Tack!!! Och hej då!!! <3

31 juli 2016 7 kommentarer
Okategoriserade

Jag skriver det här med blandade känslor. Idag är nämligen sista dagen för mig att dela med mig av mitt & Kane-Lees liv här på Mama. Jag kommer efter idag att sluta blogga här & vill tacka alla som supportat, kommenterat, peppat & stöttat mig genom den tid som jag skrivit min ”dagbok” här. Jag har alltid skrivit rakt ur hjärtat & aldrig försökt att försköna något. Livet är fint som det är, utan filter. Även om det har sina upp & nedgångar.

För er som vill fortsätta att följa mitt liv & mina tankar så är ni mer än välkomna att följa med mig till Amelia där jag börjar blogga från & med imorrn.

Ni kommer hitta mig på blogg.amelia.se/sannabrading från & med den 1/8.

Jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa mig & dela med er av era kommentarer till mig. Det har varit en fin tid med er på Mama!!!

Och som ett sista inlägg så tänkte jag dela med mig av min fina söndag.

Vi har just kommit hem efter drygt 8 timmars utelek i olika parker. En heldag med Kane-Lee. Han & jag och det har varit en superdag!


Så härligt att bara vara. Och att dessutom vara det tillsammans med min älskade lilla teammate har varit grymt. Trots hans extrema trotsperiod just nu, så har hela dagen bara flutit utan ett enda bråk. Men jag tror bara att det var en bra dag för oss båda. Vi gick upp vid 07, hade ingen stress, drog ut & lekte vid 09 och har låtit dagen föra oss dit den velat.

Vi har träffat trevliga barn & föräldrar i parkerna. Vi har mött på vänner & bekanta på stan under våra promenader & vi har käkat lunch på uteserveringen på en av mina favoriter ”Chutney”, en av Stockholms äldsta vegorestauranger.


Och strax innan 18 så var vi hemma igen. Hungriga men glada!

TACK alla ni för ett fint 1,5 år på Mama!

Ny frisyr & vegansk medelhavsmat

30 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Så här startade vår dag idag…


Lagom suddig, mitt i farten i en löptur mot hemmet. Men den får symbolisera vår känsla när vi är ute i parken & leker & himlen plötsligt öppnar sig från ingenstans. ☔️?

Vi sprang in och ut mellan skurarna & lekte i parker & i skogen. Och lika kul var det varje gång som en ny skur kom & vi fick rusa hemåt. 😉

Men utöver det så har vi spenderat kvällen hemma hos gudmor Sara & gudmoster Selma. Vegansk Medelhavsmiddag bjöds det på…


Och en ny frisyr för min del då flätorna togs ur efter drygt 2 månader. Nu är det dags för ny frilla igen. Men först får hårbotten vila en liten stund.

Spontandag vid vattnet

29 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Några timmars bad, ett par kallsupar (som ledde till att lunchen dessvärre kom upp på filten igen) & ännu mera bad senare… Så är vi nog båda lite lagom möra nu redan vid 14-tiden 😉

Kane-Lee som förövrigt slutat att sova dagtid sedan en vecka tillbaka. Han däckade just i mitt knä. Hehe, det finns väl gränser för alla i hur mycket vi orkar utan vila.

Men det var ett bra val att dra hit idag, trots min lilla trotsiga herre som just nu i stunder driver mig till vansinne i sin envishet & busighet. 😉

Så mycket kärlek 

28 juli 2016 2 kommentarer
Okategoriserade

Vaknar upp med en fin känsla i kroppen.

TACK Pride för att ni lät mig tala om några av mina hjärtefrågor. Att ni höll en tyst minut med mig, att ni skrattade & grät med mig. TACK Pride för att ni återigen trodde på mig som host för er invigning. Tack Pride för en kväll där jag för en gångs skull inte kände mig som ett UFO, utan snarare som en i mängden. Tack Pride för att ni fortsätter att möta världens mörker med kärlek. Glöm aldrig att det är DU som bestämmer VEM DU ÄR & VEM DU ÄLSKAR!!! All kärlek & Happy Pride mina vänner ???

Ikväll kickar vi igång 

27 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Vi ses väl ikväll?! ?? #pride2016

Mitt i allt men ändå lugn

26 juli 2016 2 kommentarer
Okategoriserade

Det är en så speciell tid just nu. En tid där mattan både har dragits undan under mina fötter, samtidigt som jag blir mer och mer stark i mina val och mitt eget liv.

Jag har nog aldrig spenderat så mycket tid bara med mig själv, & nu även min son såklart som jag har gjort den här senaste tiden. Jag funderar, planerar & sitter oftast ensam på kvällarna när min son har somnat och tänker på allt som hänt & händer. Och jag möter alla de där känslorna som dyker upp i det. Jag behöver den här tiden tror jag. Det är nytt på många vis för mig.

Jag närmar mig en intensiv höst där jag har både en & två hemligheter att avslöja för er 😉 Det är mycket som händer nu kan jag lova. Och jag ser fram emot allt med både en aning pirr & en massa spänning & välkomnande känslor.

Men mitt i allt det här så fortsätter jag att njuta av min sommar med min son, fokusera på nuet, ladda för det som komma skall & öva på att hitta en inre balans.


Imorrn är det jag som fått äran att leda Prides invigningskväll. Så nu är det en kväll av manusplugg som gäller 😉 

Nya naglar & mera bling 

25 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Ibland behövs det tas tid åt sådant som på många sätt är roligt. Men samtidigt så har jag så svårt att sitta still under en så lång stund 😉 Idag skulle naglarna fixas igen på eftermiddagen efter 5 veckors utväxt.


5 veckors utväxt och lika snygga som nygjorda ?? Ännu en nöjd kund för Carolina på Salong V.

De här som jag klippte ned för att spendera sommaren på landet & leka i skogen. Inser att preferenserna för lång & kort är lite olika hos alla ? Men nu får de växa igen. ??

Och dagens val föll på färg, men en enklare grund. Och sedan en hel del bling.


Starka färger & mycket bling som sagt. Såå nöjd med mina nya somriga, glittriga & starkt lysande naglar. 

Och om någon har funderingar så har jag dessa för att JAG tycker att det är både roligt & skitsnyggt. Inte för att pleasea alla andras smak ? Och jag kan leva som andra trots mina naglar. Har ju trots allt haft lång naglar i 14 år. Allt handlar om vana och smak 😉

Bra tips när tiden är knapp 

24 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Börjar direkt med ett passande tips när säkert fler än vi spenderar dagarna ute & tiden rinner iväg 😉

När tiden är knapp och alla är hungriga. Då funkar en middag som denna perfekt. Egentligen handlar det om en enkel och god kryddning, några näringsrika ingredienser och sedan kan du blanda i precis det som du har hemma och som du tycker är gott.☺️️ Denna åts med god aptit hos oss.

SKAFFERIETS BÖNGRYTA

?Stek 2 Gullök, 6-8 champinjoner skurna i bitar, häll i 1 dl frysta ärtor, 1 dl fryst majs, 1 dl frysta sojabönor.

?Häll över 1 pkt Krossad tomat, 1 pkt avrunna Kidneybönor (400g), några klickar tomatpuré, 1 dl vatten.

?Krydda med örtsalt, 1 tärning grönsaksbuljong, grovmalen Svartpeppar.

#brådingsmat #vegan #ekologisk #mjölkfri 


Men utöver det så har vi haft en fin dag jag och Kane-Lee. Bilåkning, picnic och vattenlek med grannarnas barn 😉

Bröllop, fest & sol

23 juli 2016 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Jag har precis landat i soffan med lite kvällssnack.


Vi kom nyligen hem från dagens härliga bröllopsfest & Kane-Lee somnade just i mitt knä. NU är det dags för lite tid bara för mig 😉

Men det har vart en härlig dag. Solen har skinit och jag & Kane-Lee har haft kul ihop hela dagen.

Vi startade med utelek och boll…


Fortsatte med långpromenad & bröllopsfest ute i Segeltorp för mina vänner Emil & Sassy. De gifte sig i Mexico i mars, helt själva med sin lilla familj. Men idag var alla vi andra, vänner & familj välkomna till en härlig Mexicofest i deras trädgård. Foodtruck med Mexikanskmat, en stor bar, pinatas i träden och en fin barnhörna för alla barn.
Vi kom tidigt och jag hann fota en del innan trädgården fylldes till bredden med folk. Dock är det lite lagom svårt att vara social med en liten orkan till son i 2-årsåldern. Haha, så förutom en kort mingelpaus då vi satt och åt en stund, så var det barnhörnan som gällde för oss 😉 Men även där var vi ju ett skönt gäng med barn som var i samma ålder. Så vi hade vårt eget mingel bland studsmatta, rutschkana & bollar, haha.


Ibland behöver jag den där extra draghjälpen

22 juli 2016 2 kommentarer
Okategoriserade

Så tacksam att jag har vänner som drar i mig lite extra när jag själv fastnat i en liten bubbla senaste månaderna, då jag inte är särskilt bra på att ta initiativ just nu.

Så efter en dag fylld av möte, lek med Kane-Lee & mormor och morfar, ytterligare ett par ärenden & lunch tillsammans på fantastiska Hälsocafét på söder…


Då ringde mina vänner Malcolm och Märta och såg till att jag & Kane-Lee kom och käkade middag hos dem. Och även om det ibland kan kännas som ett projekt att dra iväg när dagen gått i ett och kvällen närmar sig, så har jag bara bestämt mig för att tacka ja till sådant. För jag vet att jag alltid har lika kul och alltid är lika tacksam varje gång jag väl drar iväg.

Såå tack för att ni är så fina vänner M & M! Grym kväll för både mig & Kane-Lee!