Frågestundens svar!

Då kör vi, svar på min pyttelilla härliga frågestund!

  1. Vilka flick respektive pojknamn tycker du om? Jag gillar namnen Stella, Lykke, Märta och på killar gillar jag Evan, Liam och Sebastian. Blandat kan man ju säga! Båda barnens namn älskar jag såklart, och Ian har varit bestämt från början. Sen Aline (uttalas Alinn) är ju fantastiskt, det finns i Rasmus släkt och vi bestämde oss för det nån dag innan hon kom bara.
  2. Hur ser dina dagar ut? Just nu? Nu har jag ledigt mellan jobb på LOPPIgruppen och Bonnier, så jag försöker yoga så mycket jag kan och göra allt jag inte annars har hunnit göra, även ta lite möten på stan och bara vara. Annars är det full fart med blogg och jobb och barn och livet i allmänhet.
  3. Var är ert landställe? Det ligger i Rådmansötrakten utanför Norrtälje. Vi älskar det, så härligt att kunna komma till landet och vårt hus på ca 50 min!
  4. Hur känner du Isabella? Jag har jobbat med henne på Egoboost, även då som säljare, men det var inte då vår vänskap började, utan den kom sen, när vi började umgås på vår föräldraledighet. Många timmars promenad blev vår grogrund
  5. När började du blogga? Ca 5 år sedan!
  6. Kommer din blogg rikta in sig mer mot barnkläder eller vara en allmän livsstilsblogg? Ja du, blandat! Men lite barnkläder kommer jag iaf klämma in!
  7. Lite tips på hur man i en stressig småbarnsvardag kan klämma in mer tid för dejter med ens partner? Hur gör ni? Har ni mycket tid för varandra du och din man? Vad är ”hemligheten” att inte glida ifrån varandra under småbarnsåren? Vad tycker du? 🙂 Men va svårt. Det är ju otroligt viktigt att ta sig tid och ge tid tillbaka, men jag vet inte. Vi har haft upp och nedgångar, men vår lösning är alltid att hitta en vardag som fungerar för det vi mår bra av. Ge och ta, att inte jaga en perfekt balans utan att låta tiden vara det den är, ibland är det mycket och då får man vara snäll och bara låta det vara så, utan prestation och krav. Sen kramas, mycket. Det är alltid magiskt bra!  När det kommer till dejter, så försök minnas det ni föll för, vi brukar göra saker nu som vi gjorde för 7 år sen och skratta och minnas, prata och reflektera. Det är både härligt och nyttigt, livet förändras ju, och det är okej!
    Foto: Malin Mörner – badkläder scampi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..