5 saker ni inte vet om mig!

Hej på er alla! Idag har vi firat farsdag! Vilken mysig dag det är, det tycker iaf barnen som ritat hjärtan och bakat chokladbollar till Rasmus. Så mysigt. Vi började morgonen med att ta det väldigt lugnt och sen åka iväg och äta frukost på Newt på kungsholmen. En av mina favoritställen.

Sen åkte vi till Djurgården för att umgås med Rasmus föräldrar, syster och barnens kusiner! Helt oplanerat blev det så, det är verkligen dom bästa dagarna!

Barnen var på toppenbra humör och var glada, sprang i 180 och skrattade så dom kiknade! Väldigt mysigt var det!

img_2809.jpg
img_2811.jpg
img_2807.jpg

 

Aline och Ian har på sig recensionsplagg från Kuling Trend väldigt fina! Kommer recension inom väldigt kort!

 

Jag tänkte dela med mig lite kring mig själv och vad jag gillar. Det uppskattar jag när jag läser bloggar, så här kommer 5 saker som ni kanske inte redan vet om mig.

 • Våran har verkligen varit lugn, skön och mysigt med mycket tid i köket, jag har nämligen lagat massa mat och tex gjort citron/ingefära/gurkmeja shots för att kanske någon gång bli kvitt min jobbiga förkylning. Det är en av mina favoritsysselsättningar i livet, att laga mat. Som ni vet så är jag relativt uppe i varv, och att laga mat ger mig en fantastisk känsla av lugn, för att då kan jag kombinera nytta och nöje, samtidigt som jag får fokusera på en sak. Nästan meditativt faktiskt!
 • Jag går aldrig och lägger mig i en obäddad säng, kanske låter konstigt men jag tycker att det är såå jobbigt, Jag bäddar alltså sängen (om den varit obäddad – skyller på Rasmus!) innan jag ska lägga mig, med överkast och allt. Väldigt märkligt
 • Jag dricker varmt vatten med sesamolja varje morgon.
 • Hela min månad är indelat i tiden ”jag ska snart få mens”  ”jag har mens”. Ungefär så är det, eller känns det iaf. Jag måste ta tag i det där, blir extremt påverkad av hormonerna (tror jag) och det gör mig ledsen och ängslig vissa dagar. Förjävligt att det blir så faktiskt, har ni tips?
 • När jag var liten så spelade jag mycket schack, och var faktiskt rätt bra på det. Så bra att jag fick åka med min klass till Vitryssland för att spela i ett stort mästerskap. Idag spelar jag dock inget alls.

Sådär gänget! Nu hoppas jag alla njuter av sin söndag, jag ska yoga, sen läsa och dricka te i sängen! Kanske även lite popcorn? Det är jag så sugen på.

img_2805.jpg

 

Hjärta gärna!

 

 1. Hej! Vill bara säga att din blogg är så fin och så bra för en förstagångsförälder i barnklädesdjungeln. Tack vare din recension av en vinteroverall från Ticket to heaven blev det en sån till min ettåriga dotter i år. Och vi är verkligen nöjda! Så tack för hjälpen 🙂

 2. Vore kul att få lite recept/mattips i bloggen om du känner för det, inte så att det ska bli en matblogg, men nån gång ibland 🙂
  Det där med mens och hormoner känner jag verkligen igen mig i, tycker bara det blivit värre med åren, det är riktigt jobbigt, så har tyvärr inga tips där.. Själv är jag livrädd för kvalster, så jag bäddar aldrig sängen 😛
  Kram

 3. Känns som att jag också delar mina månader på samma sätt! Så frustrerande men jag vet inte riktigt vart man ska vända sig… 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..