17 bilder från en magisk söndag

 

I helgen hade vi det SÅPASS GÖTTIGT! ☀️ BIKINIVÄDER! Tänkte därför posta några oförskämt MYZIGA bilder från vår söndag. Håll i er nu, eller scrolla förbi snabbtsnabbt om ni inte pallar med soligt ultramyz. 😜

Vi plockade med oss våra kompisar KP och Emelie och deras färska lilla Kelly ut till Niklas mamma. Där finns det pool, liten badstrand och är allmänt urhärligt. Perfekta stället att hänga på under varma dagar alltså.

Att kitta kids med vattenpistoler är ett säkert sätt att se till att man får en hel del egentid när det vankas pooltime. Pacifisten i mig får stå tillbaka för den vilosugna och utmattade tvåbarnsmorsan i såna här lägen. 😜

Jag och Iggy lekte dock en hel del ihop också, här skulle vi ta en coooool pistolbild. Blev rätt cool, men vi glömde att spruta vatten.

Här fick vi till det dock! 💥

Niklas och KP delar kontor. Och passionen för s(m)urferiet. 🏄🏻‍♂️ Rackarns trevlig mänska.

Emelie är en riktig grymming hon med, som dragit igång egna klädmärken. En driftig brutta, rackarns mysig. Och baby Kelly då (efter Slater, såklart 😘)? HUR god!

Vi njöt av vädret; solade, badade (inte jag då pga av avslag och denna sabla binda som konstant bor i mina trosor nuförtiden 😬), bastade och mös med våra goda små barn. Pratade om lättsamheter (snygga nappar – finns de?) och allvarligheter (Sveriges narkotikapolitik stjälper mer än den hjälper). Bra snack.

Iggy slank runt nakenfis och tvättade fönstren, vattnade blommorna och sköljde bort smuts från pooldäcket med sin vattenpistol.

Jag SA ju att det är världens bästa investering för att få kiddelinos att roa sig själva. 👹 #eeeegentiiiiid

Tintin var god som guld. Sov och sempade sig igenom större delen av dagen.

En stund lekte hon tittut med farmor. ❤️

Emelie är en sån där sjukt stilsäker mänska. Allt hon har på sig blir jag sugen på, hennes hem är galet fint – och baby Kelly (när hon nu har kläder på sig 😂) är en rackarns flådigt klädd bebis. Emelie tipsade om sina bästa ställen att haffa fina kläder till bebelinos (second hand-butiker SÅKLART 🙌🏻), och hade dessutom med en present till Tintin:

VÄRLDENS sötaste lilla baddräkt! 😭 Aj, aj, AJ! Lite för stor än så länge, men sjukt fin att bara hänga upp på en galge i barnrummet tills dess att Tintin växer i den.

När eftermiddagen blev till kväll slank dessa tre herrar (Niklas, Iggy och farbror Charlie) i väg och köpte mat. I farmors ”bubbelkäbb” till Iggys enorma förtjusning.

Sen blev det grillspett med allt möjligt gotte på, majskolvar och massa såser till middag. Nom nom.

En vansinnesmysig dag. 💞💦☀️

Klassisk 2:5-grej det här också, för vår del. Att anstränga sig, orka ratta tag i (det lilla, men ändå) projektet att få med sig kompisar ut till Niklas mamma. Blev ju himla bra. ❤️

 1. Iggy åker bil utan barnstol. Dessutom i framsätet. Oansvarigt och väldigt onödigt att posta de bilderna på sociala medier.

  1. Om du kollar ner till höger i bilden så ser du bälteskudden som Iggy sitter på och det är precis en sån som trafikverket rekommenderar. Och vad jag vet så är det inte farligare att sitta i framsätet än baksätet? Om du har nån annan information att dela med dig av så gör gärna det, men använd en trevligare ton nästa gång.

 2. Nu blir min kommentar lite off-topic😅 Men lyssnade just på poddavsnittet där du berättar om din Tintins födsel och måste bara säga att jag höll på att gråta ihjäl mig av rördhet när jag hörde att du födde henne till Sparvöga med Marie Fredriksson!!😭💕 Det var min absoluta favoritlåt när jag var 7-8 år!!! Trodde typ inte att någon hade hört talas om den, och fick sådan enorm nostalgi när du sjöng den i podden!! I loved it!!😍💖👌 SÅ fin låt och du sjunger SÅ fint! Jag vill också föda barn till den!!!💝✨

  PS: You go, Niklas! Bra svar på en oansvarig och onödig kommentar👊

 3. Alltså ååå pleeease dela med dig av second hand-butikstipsen!!
  Har total klädpanik i det här vädret, har inget fint men svalt att sätta på mig alls, och vill typ bara handla second hand! Snälla dela med dig (a)!

  + tack & pepp för din fina underhållande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..