Halvlek – vecka 20

Idag känner jag mig så glad av all D- vitamin jag fått i mig. Konstigt hur beroende vi är av sol. Jag satte mig i lä på lunchen och lät solen värma mig – jag längtar till våren!!

Strax ska jag iväg på ultraljud igen, kuuul! Min bebis var ju lite liten sist så idag ville barnmorskan kolla hjärtat. Ska bli kul att se henne. I morgon ska jag ju dessutom till min barnmorska på BB- Stockholm, jag är så nyfiken på mina järnvärden eftersom de var så otroligt dåliga sist (i vecka 8). I snart 4 månader har jag ätit 2 Niferex varje dag för att få upp mina så förhoppningsvis är de bra nu, jag känner mig piggare 🙂

mage2

 1. Sandi skriver:

  Ååååååh vilken fin mage! Är så glad för din skull 🙂

  1. Alexia skriver:

   Tack snälla fina Sandi 🙂
   Ska bli så kul att få en till liten tjej, ses på Åhlens hihi
   Kram
   A

  1. Tack snälla fina Sandi 🙂
   Ska bli så kul att få en till liten tjej, ses på Åhlens hihi
   Kram
   A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..