Vaccin mot vattkoppor

vår_nama2

Jag blev så glad idag.  Av flera saker. Det är sol, grymt! Jag var hos min barnmorska på morgonen vilket är bland det bästa som finns eftersom hon är så fantastisk. Vill ni ha en underbar barnmorska och bor i Stockholm vill jag rekommendera Cilla Fennö på Barnmorskorna BB Stockholm, en fröjd att träffa henne varje gång. Allt var bra förutom mitt väldigt låga blodtryck. Sen valde jag sjukhus, BB Sophia tog jag – verkar hur bra som helst enligt undersökningar.

Sen pratade jag med en kollega på jobbet som tipsade mig om att man kan vaccinera sig mot vattkoppor, wow! Helt fantastiskt. Det ligger ju inte med i det svenska vaccinationsprogrammet men det hörde jag var för att det kostar ganska mycket och är inte farligt. Jag vill verkligen att min dotter slipper vattkoppor om det går, därför ska vi vaccinera henne imorgon. Känns superbra! Varje dos kostar 650 kronor och man tar två doser. Läs mer om det här.
Har ni vaccinerat era barn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..