Ny spjälsäng beställd – Troll Lux dropside vit

Idag beställde vi en spjälsäng till bebisen. När vi fick Naomi lånade vi en spjälsäng som vi nu har lämnat tillbaka, så till den nya bönan har vi ingen. Vad jag inte gillade med den förra var att kanten inte gick att sänka (dropside). Jag fick ont i ryggen av allt bärande upp och ner. Dessutom är det lättare att lägga ner bebisen i sängen utan att hon vaknar om man inte behöver lyfta upp och lägga ner 😉 Vad jag höll på med det där, försökte med alla knep att lägga ner henne så hon inte skulle vakna men det var lönlöst. Hon var som en apa på mig och kände så fort jag började åla mig ur hennes famn.

Sängen beställde jag billigast på gobaby.se 1395 kr.

troll

 1. Cata skriver:

  Hej! Inte säker om du har sängen kvar men går reglerbar långsidan att avlägsnas så att sängen kan användas son junior säng när barnet växer?

  1. Hej, ja jag tror att det ska fungera. Sålde den precis.

 2. Maria skriver:

  Vilken madrass har du till den sängen? (Och vart är madrassen köpt?)

  1. Hej Maria
   Jag köpte en från Ikea som kostade runt 400 sussa någonting. Skummet har en tempurliknande ”funktion” formar sig lite efter barnets kropp lät skönt eftersom jag själv har en tempursäng!! ☺️ lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..