Vecka 24 – vågar man skriva att man mår bra?

Det känns helt galet, som om jag varje dag skriver att det är en ny vecka, så fort går det! Idag går jag in i vecka 24. Känner mig pigg, glad och full av energi. Jag vet att det kan vara provocerande för gravida mammor därute som inte mår bra, men det är så jag känner. Min kompis som är gravid samma vecka mår helt tvärtemot mig och då vågar jag nästan inte prata om att jag mår bra. Jag tycker inte det är speciellt roligt att vara gravid, och njuter eller älskar inte att vara gravid men det rullar på och känns just nu bra.

Jobbigt? Det jag tycker är jobbigt är det här som händer med min hy då och då men det kunde ha varit värre.
Älskar? Jag älskar när hon sparkar, det känns som en lätt puff från insidan, absolut inte obehagligt (än) kommer ihåg att det kunde kännas konstigt när bebisen blir lite större dock.

svart2
svartvit

    1. Tack snälla du, blir så glad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..