Libero Baby Buzz – vinn en skötväska fylld med fint!

Har ni hört nyheten om Baby buzz? Libero håller på att utveckla en prototyp för att göra båda föräldrarna lika delaktiga i graviditeten, vilket är ett stort problem. Det är oftast mamman som pratar om sin graviditet 24/7 men mannen egentligen blir mest delaktig när bebisen är ute. Mamman har ett armband och den andra parten ett, när mamman känner en spark ”buzzar” hon så den andra partnern får en liten vibration i sitt armband. Oavsett om ni befinner i på olika delar av världen.

Jag tycker iden är supercool. Jag tror inte min man tänker många sekunder (eller kanske några snabba tankar) på att – Ja just det ja, Alexia är ju gravid mitt under sina hektiska dagar, undrar om bebisen sparkar? Men om jag skulle påminna honom, så skulle han nog le varje gång jag ler och får en spark. Just nu är prototypen väldigt stor och men den kommer göras mindre och smidigare. Jag frågade min kille som tycker det är en rolig idé. Han tycker det blev lättare att förstå att jag var gravid när vi tillsammans kunde ligga i soffan och se hela magen röra sig (typ vecka 30+). Om vi hade hadt en Baby Buzz kunde man känna sig delaktig tidigare.

TÄVLING!

För att fira denna härliga idé ska jag lotta ut en skötväska från Libero FYLLD av härliga produkter. 1 skötväska, 1 liggunderlägg, 3 bodys, 3 haklappar, 2 par strumpor, 1 pyjamas, 1 par byxor, blöjor, våtservetter, krämer, schampo, babytops – ett perfekt startpaket helt enkelt!

Gör så här: Skriv vad du tycker om den här produkten i kommentarsfältet – skulle du och din partner vilja ha en Baby Buzz om du/din partner var gravid?
Motivera varför du ska vinna skötväskan till dig eller någon annan. Tävlingen avslutas nästa fredag 3 april) Lycka till!

libero

 1. Vi är två st föräldrar en av oss blev hastigt av med jobbet och jag själv förlorade min pappa för snart ett år sen och just nu har vi en 4 månaders bebis som verkligen är värd men vi får ingen hjälp av soc mm. Liten ekonomi så vi behöver verkligen skätväskan tack ledsen mamma

  1. Åh nej va tråkigt. Jag beklagar.
   Tyvärr var tävlingen för ett halvår sedan. Håll utkik det kommer tävlingar då och då!

 2. blev alldeles varm i hjärtat då jag såg detta klipp!viljen härlig grej! Denna hade jag velat överraska pappan med då man berättar att han ska bli pappa!♡ underbart och få pappan delaktig!♡
  Var igår på UL och fick bekräftat att allt var ok med den lilla krabaten i min mage,så lyckan är total just nu,så denna vinst hade varit OTROLIG och vinna,lite nytt till bebisen så hon/han inte vara får storebrors kläder!☺️
  Hoppas på massa tur!❤️✊

 3. Jenny skriver:

  Hej!

  Det har varit svårt för min man att hänga med sparkarna på första graviditeten och nu på vår andra graviditet, att han skulle få vara mer delaktig på det sättet skulle vara underbart.

  Så vi skulle tycka det vore kul och spännande med en baby buzz. Många gånger känner man själv som partner, tänk om han kunde vara här nu och känna. Tror de skulle hjälpa dom att känna sig mer delaktiga absolut ! Somsagt underbar ide !

  När det kommer till denna tävling, så skulle det vara underbart att vinna denna skötväska nu när vi har så mycket att planera och tänka på, med tanke på att jag väntar tre små. Blev spontant gravid med trillingar när min dotter var 5 månader så hon kommer knappt ha fyllt ett när de tre små kommer och det är en massa att planera o ta handom innan våra andra små flickor kommer vilket är beräknade sista juli. Men kan tänkas komma redan vecka 34 sista juni med planerad kejsarsnitt.

  Detta skulle vara en hjälp på traven !

  1. Oj jisses vilken härlig grej- trillingar!! Grattis ❤️ lycka till i tävlingen

 4. Hoppas verkligen på.att vinna detta. Min man har aldrig fått känna sig riktigt ”med” när ja väntade första barnet å än mindre denna gång då han jobbar så mkt. Han missar såå mkt å är väldigt besviken på de. Vore ju fantastiskt kul å testa denna produkt! Låter så häftigt! Å en väska full me saker till nr 2 som gror i magen vore ju helt underbart att vinna! Vinna tävlingar har aldrig varit min grej, turen är aldrig på min sida. Tyvärr.. mem hoppas kan man ju 🙂 kram

 5. Wow vilken häftig liten grej! Vi är egna företagare, vilket innebär att vi jobbar hemskt mycket och dagarna går så himla fort- detta skulle vara en fantastisk påminnelse om så bara för just det ögonblicket-att stanna upp, le och bli varm i hjärtat av tanken av det som väntas skall <3
  Skötväskan ser ut som ett vårigt påskägg fyllt med godsaker-säkert mycket som en första gångs förälder inte ens har tänkt på!
  Ja och som sagt-när man är egenföretagare ges det inte mycket fritid att strosa i affärer- så att bli lycklig ägare till denna fina skulle vara guld värt!
  Glad påsk till er! 🙂

  1. Ja det finns verkligen mycket fint i skötväskan! Stort lycka till!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..