Turbodag med trevlig middag som avslut

Igår var det full rulle. Naomi åkte till sin mormor och morfar och vi åkte och shoppade lite. Vi köpte bland annat dessa fina underlägg från Svensk Tenn, jag älskar dem, passar perfekt på vårt matbord.
På kvällen hade vi gäster över på middag, min man är så grym på att göra ost- och charkbrickor. Det ser alltid så gott ut när han lägger upp, och det smakade grymt. Till dessert slängde jag ihop ett enkelt tips.

Dessert: Jordgubbar, mascarponeost, vispgrädde, lemoncurd, citron och digestivekex. Jag vispade 500 g ost, 1,5 dl grädde, 2 msk lemoncurd, zest från en citron. Jordgubbarna skar jag mindre och bladade med citronjuice. Sen krossade jag kexen och varvade allt detta. Superenkelt och gott.

Ett tips till alla som väljer alkoholfritt: Richard Juhlin non alkoholic Sparkling white wine

middag3
middag2
middag5
dessert4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..