YESTERDAY dinner @rue57

God morgon!
Det ska bli 26 grader varmt här i dag, helt galet! Luftfuktigheten är så hög så jag kommer smälta bort! Macys har rea mellan 9-14 så vi ska dit och försöka fynda sen ligga i central park och chilla lite.

I går gick vi på Fifth Ave hittade en underbar väska från Saint Laurent men den är billigare i Europa sa killen i affären (bra service) så jag kanske klipper till när jag kommer hem..

Vi träffade upp vår kompis som driver Russian Tea Room, tog en drink där och hade sen bort på Rue 57, en fransk bistro med puls. Kanonmat och skön stämning. efter tog vi dessert och te på Park Hyatt, lyxigt och stylish – här hade jag hellre bott he he! Åt en cinnabon roll med pecannötglass och karamelliserade äpplen.

Vi gick förbi Burger Joint på Le parker Meridien, helt jä*la galet, kön var hur lång som helst, man kunde inte ens se slutet. Haha! Hade velat testa men aldrig i den kön.

3
slider
Mini sliders och tryffelpotatis på Rue 57
57
1
Burger Joint @ Le parker Meridien
7

Min goda dessert på Park Hyatt.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..