Bye bye NY 

Jag ska absolut skriva ihop en liten sammanfattning av resan när jag kommer hem! 

I dag har vi strosat på stan och njutit av solen. Vi tett mellanmål på Chobani Soho – testa det om ni gillar grekisk yoghurt med olika tippnings. Supergott!! Jag tog en med blåbär, chia och valnötter. 

Lunch åt vi på La Habana – jag testade deras kycklingmacka och kycklingburrito + guacamole – helt ok! Majsen dock ska man inte missa om man går förbi, med ost (som en spansk parmesan) som de finriver men någon röd krydda, fantastiskt! När jag kommer hem blir det detox! 

Bredvid La Habana ligger Le Labo där du kan köpa coola parfymer som de blandar på plats.

 

  

  
  
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..