ALEXIA TESTAR: SWISS SKIN RENEWAL

Nu har jag fått möjligheten att prova och, om ett par veckor, recensera en fantastiskt intressant produkt. Har ni hört talas om hudvårdsbehandlingen från Swiss Clinic?
Inte nog med att den är intressant, den vann 1:a pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gick av stapeln i veckan i kategorin ”Årets Innovation 2015”. Jag blir alldeles glad och pirrig i hela kroppen, känns så spännande för mig som älskar nya skönhetsprylar.

pase

Jag har inga problem med rynkor eller akne men sen jag blev gravid denna gång har min hud haft en rödaktig ton med ytliga blodkärl. Ett tag trodde jag att jag hade drabbats av rosacea. Jag vet att hormoner under graviditeten kan vara väldigt påfrestande för huden och att många gravida kvinnors hud kan förändras, både till det bättre och till det sämre. För mig ska det bli spännande och se om jag kan bli av med rödheten och även mina små små linjer runt ögonen.

Vad är en dermaroller?
Produkten är en professionell hudbehandling för ansiktet, och den större rollern för kroppen. Jag kommer att fokusera på ansiktet. Behandlingen består av två produkter, som tillsammans behandlar huden inifrån och utifrån och samtidigt motverkar akne, ärr och rynkor. Den ena produkten är en roller med små små nålar som gör små mikrokanaler i huden, det här triggar igång kollagenproduktionen och lurar huden att tro att den är skadad. På så sätt startas läkprocessen och produktionen av ny hud. Mikrokanalerna från Swiss Skin Roller gör att huden blir 300 ggr mer mottaglig för serum, gel och krämer, därför ska man direkt efter nålbehandligen applicera Swiss Rejuvenator som tränger djupt in i huden och stimulerar kroppens läkprocess och skapandet av ny hud.

narbild

Vad kan den behandla?
Produkten är effektiv mot ärr, rynkor, akne och bristningar. Behandlingen fungerar även som en ansiktsbehandling för att få fräschare hy med mer lyster och spänst.

Så här går behandlingen till:

 • Man rengör sin roller med en antibakteriell vätska. Jag använde Swiss Sanitizing Spray som är framtagen just för Swiss Skin Roller. Den använder jag även i ansiktet genom att spraya på en bomullsrondell och rengöra.
 • Sen rullar man 3-4 gånger åt samma hål för att sedan byta riktning. Jag rullar åt alla fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen med lätt tryck. Jag tog det lite mer försiktigt runt ögonen och på ögonlocken.
 • Man kör behandlingen ungefär en vecka, sen vilar man en vecka osv.

gel
spray

Hur kändes det?
Nu använde jag till en början den rollern som är 0,2 mm. Det känns nästan som att man har en ansiktsmask i ansiktet som sticks lite. Det är absolut ingen obehaglig känsla utan snarare en ganska skön. Som en hårdare peeling, det känns att den behandlar på djupet. Jag blev lite röd på området direkt efter att jag hade rullat men rödheten la sig snabbt. Slutligen smörjde jag in huden mig med min Swiss Rejuvenator som då kan gå in på djupet och vara så effektiv som möjligt.

Om ett par veckor kommer min recension på hela behandlingen, håll utkik!

Om ni är intresserade av Swiss Skin Renewal kan ni köpa kittet med ansiktsrollern + Swiss Renuvejator för 960 kr här. Det är fri frakt + resultatgaranti (!).

 1. Älskar Swiss! Använder deras produkter massor.

  1. Va kul! Tycker också att de är riktigt bra!

  1. Nine skriver:

   Advarsel ! Swiss Clinic selger produkter fra Kina ! De er farlige og Swiss Clinic er en svindel !

   Se for eksempel dette nettstedet hvor de kjøper produkter

   http://www.artimis.en.alibaba.com

 2. Swiss Clinic är en svindel, produkterna kommer direkt från Kina, bara så att du vet.

  1. Svindel? Vad menar du? Jag upplever att den gör bra grejer i ansiktet 🙂

   1. Deras produkter kommer inte från SCHWEIZ!!!! Läs på exempelvis: http://dermaroller.nu/risker-med-micro-needling/ Den asiatiska dermarollern som säljs under många olika varumärken. T.ex. Swiss Clinic. Produkter är från Kina och det är uppenbart bedrägeri det som man sysslar med. Känn på kvalitet på det du fått? Det är ingen kräm från Schweiz, det är billig betaglucan kräm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..