GRAVID VECKA 28

mage2

Jag längtar ihjäl mig efter min bebis. Nu ploppar det ut bebisar till höger och vänster. En sak som man verkligen inte ska glömma är att vara tacksam över att man får friska barn. Nästan alla mina vänner som får sitt första barn vet ju inte vad som väntar och får lite av en chock.  Att få barn är INTE en dans på rosor. Även jag har glömt hur det var, just nu tror jag att det ska komma ut en snäll liten ängel som sover och äter som man ska 😉

För mig var tiden efter värre än förlossningen, den var en piece of cake jämfört med amning, långa vakna nätter, kolik, såriga bröst, ont i nacke och rygg osv.. Jag tror vi måste vara meröppna med vad som händer efter att barnet har kommit. Allt är så fokuserat på innan och förlossning.
Jag tror att min kropp håller på att vänja sig vid vakna nätter för jag vaknar klockan 02 och är vaken minst en timme. Sen drömmer jag så mycket och konstiga saker, så jag sover inte så djup och är så varm i kroppen.

Annars mår jag prima, enligt barnmorskan är min mage större än med Naomi och järnvärdena har gått upp, pju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..