TAVERNA BRILLO OCH GIVESOME

6
3
1
2
I går kväll var jag på Taverna Brillo med min kompis. Vi åt en supergod pizza med rostad pumpa, mozzarella, getost, honung och ruccola. Sen delade vi på kokosglass, yum! Vi går gärna till Brillo med Naomi, jag gillar att det är så barnvänligt och att man ”får” ta med sig vagn samt att det är okej att det blir lite stökigt ibland med barn, hehe.

Efter gick vi till nomineringsfesten av Denniz Pops awards som arrangeras tillsammans med Givesome. Sen promenerade jag hem i det sköna vädret, trevlig kväll!

 1. Sofia skriver:

  Hej Alexia! Finns det någon mailadress man kan nå dig på?
  /Sofia

  1. Hej Sofia,

   Jag har mailat dig 🙂
   //Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..