FOGLOSSNING FROM HELL

Hjälp!

Jag har foglossning from hell. I går läste jag att man ska promenera långsamt och vagga som en pingvin för att inte belasta fogarna så mycket, så i dag när jag gick till jobbet gick jag precis så. Jag har skrattat åt pingvin-kvinnorna och tänkt – ojoj stackars dem som måste gå så där, de måste verkligen vara tunga, jag är ju pigg som en mört. Nu går jag själv så, suck! Min kollega Kitty tipsade mig om att ligga ner i sängen och jucka 30 gånger (som ett höftlyft) varje morgon och kväll, så från och med i dag ska det juckas och hålla tummarna för att det känns bättre.
Jag var hos kiropraktorn i går och hon säger att ja är väldigt spänd i ryggen. Hon kör med någon konstig pistol på mina blygdben som ska göra foglossningen bättre men det enda jag vill ha är en skön massage och en mojito och ett frisörbesök!

Nu är jag på väg till min lunchdejt med snygga Malin Eklund,
Love A

  1. Cilla skriver:

    Gå till John Carrier istället, han finns på BB Stockholm Family Kungsholmen !!!! Duktig på foglossning o fuktig massör. Du kan nog även få en alkohol fri Mojito där !!!

    1. haha du är bästa barnmorskan Cilla.. ska ringa honom på måndag, han är dyr så jag hoppas mojiton ingår 😉
      Kraaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..