PUSH PRESENT

push-

Vi tar ju alltid efter vad amerikanerna gör och nu, stackars män, så börjar ”push present” komma till Sverige. I många länder och kulturer får man smycken från sin man och släkt (vilket jag gillar). Tänk vilken prestation en kvinna går i genom, först gravid i nästan ett år, sen förlossning och inte minst tiden efter. Hon är värd något extra!
När jag födde Naomi fick jag ett diamanthalsband från min man, det bär jag varje dag.
Man kan alltid önska…
1. Armband, HÄR
2. Diamantring, HÄR
3. Diamantprydd bokstavsberlock, HÄR
4. Coin Case, HÄR
5. Klocka, HÄR

    1. Hahaha jaaa så klart du ha det ☺️ det är du så värd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..