EN SEN PIZZA PÅ STAN..

clar
kväll

Vid 20 kurrade magen efter alla cupcakes och godsaker vi ätit så vi åkte till nyöppnade napolianska Pizzerian Gino, som Nobis koncernen öppnat i anslutning till deras hotell Miss Clara. Det är ett samarbete med Da Michele, en av världens mest kända pizzerior som ligger i just Neapel. Personalen och atmosfären var trevlig, jag tog dock inte den bästa pizzan, jag valde en med zuccinikräm och tomater men den smakade mest broccoli. Dock var konsistensen och själva degen god. Min kille åt en kanongod med aubergine och vårt sällskap var supernöjda med sina salsiccia och prosciuttopizzor. Mysig kväll!

Vårt sällskap vi åt med fick vi dra ut till restaurangen. De har en pojke på 11 månader och har nästan aldrig varit ute med honom senare än 18 på kvällen. Dem var så stressade över hur han skulle bete sig, om han skulle sitta still, om han skulle skrika osv. Vi har varit exakt tvärtom med Naomi. Hon har altid varit med oss, dag som kväll och är i dag världens mest sociala och lätta unge att ha med. Hon vet exakt hur man beter sig när man går ut, och lägger sig på soffan, i knät, eller i vagnen om hon vill sova. Hon älskar att vara bland människor och gärna ute där det händer mycket. Alla gör det som känns bäst för dem, men jag skulle aldrig palla att ha ett sånt liv. Att aldrig kunna vara spontan, kunna gå ut med sina barn utan att vara rädd för att de ska börja skrika eller välta ner någonting. Barn är barn, de anpassar sig och gör som vi lär dem. Ni som har bebisar, gör er själva en stor tjänst, ta med era barn och ha roligt! Vad är det värsta som kan hända?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..