I HEART YOU MOM

mom2

Mamma är lik sin mamma? Ja, jag är nog väldigt lik min mamma. Omtänksam, kärleksfull och ung i sinnet. Vilken tur jag har haft, av alla mammor på jorden fick jag vara just din dotter, och som dotter tror jag att jag varit ganska snäll, eller? Tja, en rätt så busig period hade jag där från 15 år. Vilda skidresor till alperna och solsemestrar med vännerna till Grekland och Magaluf. Kom hem en dag med en liten chihuahua i en röd-prickigväska, tack vare Paris Hilton och Legally Blonde- filmernas storhetstid. En stackars hund som jag tröttnade på efter tre dagar och låg och grät hysteriskt för i sängen för jag inte ville att hon skulle kissa och bajsa mer på golvet. En hund som ni i dag älskar som ett litet barn, tur var ju det. Förlåt ändå för hunden, förlåt för de nätter du legat vaken när jag varit ute och busat, och verkligen, förlåt för de få rynkor du har i ditt vackra ansikte tack vare mitt ibland stökiga beteende.

Jag vill ge dig ett kitt med krämer som jag vet att du tycker om. Krämerna kan även behövas nu när barnbarnsskaran växer sig allt större, dock hoppas jag bara att det är skratt- och kärleksrynkor.

Vad mycket du har fått stå ut med. Nu när jag själv är mamma förstår jag äntligen vad du menat med allt du sagt. Jag förstår varför du varit konstant orolig och rädd. Känslor som jag tidigare aldrig känt väcktes till liv när Naomi föddes, en kärlek starkare än någonting annat och en vilja att ge mitt sitt barn det bästa i livet. Det som du känner för mig, för jag nu vidare till mina barn. Tack för allt du lärt mig och tack för att du är just min mamma.

Hylla din mamma med pompa och ståt, kärlek och berömmelse – det är hon värd! Hurra hurra!

L’Oréal har nu en tävling där du kan vinna det här superfina kittet till din mamma också. In och tävla här – tänk på alla rynkor du gett henne!

lor3

Detta inlägg är ett samarbete med L’Oréal. #yourwrinklesaremine

  1. annika skriver:

    Fiint!!! jag o min mamma vill åka på spa i sthlm med hotell övernattning nästa vecka.. var???

    1. Åh! Kanske yasuragi? Det är avkopplande med japansk mat, god frukost!! va mysigt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..