FIXAT INFÖR KÖPENHAMN

2

Hej på er,

I går var en så jobbig dag. Under mina graviditeter har jag aldrig haft så ont som jag hade i går. Det kändes precis som om jag hade sträckt någon muskel på sidan av magen, det resulterade i så mycket sammandragningar och foglossning. Jag kände mig febrig och snurrig. Vet inte om jag kanske överansträngt mig? När jag vaknade i morse mådde jag mycket bättre.

På måndag åker jag på en inspelning till Köpenhamn i ett par dagar. Ska bli kul, jag älskar Köpenhamn. I dag har jag snurrat runt och fixar kläder till 12 statister som ska vara med.. Pju! Sen firade vi vår älskade lilla kusin Matin som fyllde 1 år. Dock har våra män åkt till Ibiza på opening weekend så det blev ett litet kalas 🙂

I morgon ska vi på ett roligt event på Naturhistoriska riksmuseet för barnen.

Sköt om er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..