EN DAG FULL AV KÄRLEK

na
tall
pak
pakjj
 Rabarber och jordgubbspaj med havssalt och vaniljglass 
jaja
 Naomi och världens bästa mormor (2013)

I dag har jag spenderat dagen hos mina föräldrar. Mamma fick det fina paketet med L’Oréal krämerna, hon blev så glad sötnosen. Vi umgicks, gick igenom massor med bebiskläder från Naomi, papsen grillade, vi bakade paj och mös.

I morgon åker jag till Köpenhamn och kommer hem onsdag. Ser fram emot det, jag älskar Köpenhamn 🙂

Ps. Va glad man blir av alla gratulationer och hyllningar till sina mammor. Det betyder att så många känner precis som jag, att just deras mamma är avsolut bäst. Tänk om alla kunde få känna så om sina föräldrar, va mycket finare världen skulle vara. Jag mår så dåligt när jag hör om barn som far illa i sina hem – ens hem borde få vara varje barns fristad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..