AVTACKNING PÅ JOBBET

livly
liv3
liv4
I dag är min sista arbetsdag på väldigt länge, känns så konstigt. Roligt och tråkigt på samma gång. Jag trivs ju så himla bra på mitt jobb med alla härliga kollegor. Dock kommer jag nog hänga här en hel del ändå hihi. Här är de söta kläderna jag fick som present till baby C. De kommer från Livly som jag är väldigt förtjust i.
Psst jag såg att byxorna finns på rean på babyshop nu (så jag var tvungen att köpa dem i en storlek mindre och större också haha).

  1. Din artikel är väldigt användbar, jag gillar det väldigt mycket, tack för att du delar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..