GÖRDEL EFTER FÖRLOSSNINGEN

grek
Så här såg jag ut ganska snabbt efter Naomis förlossning.. 

Jag har en rejäl kula nu och är så osäker på om magen kommer att dra sig tillbaka i samma snabba takt som förra barnet. Många jag pratar med säger
– oh första barnet blev jag platt direkt, andra barnets kilon har jag fortfarande kvar..
Nu har jag därför köpt en gördel, ska prova den direkt efter förlossningen. Jag köpte en Belly Binder eko från babyland.Det står att man ska använda den 8-10 veckor, och starta direkt efter förlossningen.

Så här står det:
* Stödjer mage och rygg
* Hjälper till att förbättra hållningen när man sitter och står, vilket är bra vid amning.
* Hjälper till att reducera stretchmärken
* Ekologisk bomull som är skön för huden
* Ger en slankare siluett, ja tack 😉

Jag lovar att lägga upp foton väldigt ofta efter förlossningen så man kan se vad den gör 🙂
Är det någon som har erfarenhet av en gördel?

 1. Din artikel är väldigt användbar, jag gillar det väldigt mycket, tack för att du delar.

 2. Natalie skriver:

  Hej!

  Jag är nyfiken på om du använde din gördel och vad
  du tyckte om den?

  Tacksam för svar! 🙂

  1. Hej! Jag slarvade.. Jag använde den bara 2 veckor och inte hela tiden. Jag fick ont i ryggen efter förlossningen så gördeln var min räddare! Den hjälpte till att stabilisera så jag sträckte på mig. Annars i ”dra-tillbaka-skinnet-syfte” vet jag inte. magen gick tillbaka ganska fort ändå. Nästan alla av mina vänner har haft en men använde bara ett par veckor efter och inte i flera veckor som man ”ska”

   Varm hälsing Alexia 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..