EFTER REGN KOMMER SOL

1
2
4
Jag hade inga sommarkläder med mig så jag fick låna från mamma 😉 

Ja det uttrycket fungerade i alla fall denna gång. Vi har haft strålande sol hela dagen. Picknick på bryggan, rensat stranden, kört fyrhjuling, sovit två timmar i hammocken, solat, lyssnat igenom hela Julio Inglesias spotifylista och nu är grillen tänd. Jag är så utvilad efter denna helg och i veckan har jag min första lediga vecka ”ensam”. Jag ska börja veckan med manikyr och pedikyr, hämta nya vagnen, luncha, barnmorskebesök, ikea, inreda barnrum och annat mysigt, ska bli UNDERBART!

Ps. Min man gör vattenmelonjuice som jag är besatt av. Ta bara vattenmelon och pressa den genom en sil (om den är kärnfri kör den i mixern) såååå svalkande och gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..