CHIAPUDDING WITH PEANUTBUTTER

2
3

God morgon!
Härligt nu när jag har tid att fixa goda frukostar till mig själv nu, och framför allt, att jag har tid att avnjuta dem. I går kväll fixade jag i ordning en chiapudding. Jag åt den i morse med, färska jordgubbar, hampafrön (min nya favorit), pumpa-och solroskärnor (rostade) och ekologiskt jordnötssmör som jag blandat ut med lite lite vatten så det blir mer krämigt. Supergott!!

2,5 msk chiafrön
2 dl valfri mjölkdryck, jag använde 1 dl kokosmjölk och 1 dl havremjölk
Lite ekologiskt vaniljpulver
Eventuellt lite agavesirap om du gillar den söt

Blanda ihop och låt stå med plastfolie över natten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..