VAGNEN HAR KOMMIT!

vagn3
va2
Väldigt stor liggdel, tror ett babynest blir bra att ha i liggdelen i början när hon är så liten.
bils
Med babyskyddet/bilbarnstolen påsatt 

Hej på er,
Jag firade starten på semestern/mammaledigheten med manikyr och pedikyr på Xinh xinh nails på Flemminggatan. Pedikyren var fantastisk hon höll på så länge och masserade mig 10-15 min efter. Manikyren var helt ok, de hade bra priser också, manikyr 200 kr och pedikyr 350 kr.
Efter åkte jag och hämtade min vagn, en Stokke Trailz navy blue, och hämtade hem allt, chassi, liggdel, sittdel och babyskydd, det var en lite jobbig promenad men då fick jag chans att provköra vagnen som är så stabil och skön. Väldigt stor och hög men det är bra för mig som är lång. Jag är supernöjd med vagnen och färgen jag valde, den beiga är riktigt fin men blir nog smutsig här i Sverige. Det bästa är att allt är kompatibelt så man behövde inte köpa adaptrar till bilbarnstolen utan den var bara att koppla på (bild 3), supersmidigt!

 1. Marie skriver:

  Å snygg!! Jag tvekar så mellan Bugaboo Cameleon (viktigt för mig att ha en lätt vagn då vi har lång trappa utanför vårt hus) men tycker Stokke har så snygga vagnar. Vet du ungefär hur mycket denna väger? Snygg är den i alla fall och liggdelen ser riktigt rymlig ut!

  1. Åh ja det är så svårt. Jag hade en cameleon med Naomi som min första vagn. Jag bytte sen till donkey. Det jag kände med cameleon var att den var lite ostabil, lite ranglig när man körde den. Den här är jättestor verkligen, jag fick nästan en chock. Hon kommer se ut som ett litet gosedjur i den vagnen haha. Dock väldigt skönt. Ordentlig att köra och otroligt bra detaljer. Allt känns så välarbetat och lyxigt med Stokke. Har du provkört båda vagnarna? Det som är bäst med Bugaboo är att det går att hitta sååå fina vagnar på blocket till så bra priser. Jag hittade ingen Stokke trailz på 2:a hands marknaden tyvärr… Hoppas dock att jag kan sälja den där när jag är ”klar” med den 🙂
   Varmt hej!
   Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..