BARNMORSKEBESÖK

vaggasv
Jag fixade i ordning bebisens vagga idag, i den ligger det marinblå setet jag köpte från Livly.  
oving
Jag vet, den osnyggaste bild på mig, men det bjuder jag på. Här är övningen man ska göra om bebisen inte vänt sig ner och du vill undvika vändningsförsök. Står så här 5 min varje kväll 🙂 

Hej på er 🙂
I morse var jag hos min kära Cilla, man får så mycket energi av henne. Om ni är Stockholmstjejer som blir gravida, försök få Cilla på BB Sthlm i Gamla Stan, som nu ska byta sina fina lokaler till MOOD-Gallerian. Centralt och bra! Hon är så härlig.
Min lilla bebis i magen hade vänt sig ner så jag blev så glad, inget vändningsförsök, pju. Huvudet är inte fixerat men det blir det tydligen oftast lite senare med barn nr 2. Jag bad henne ändå visa den kinesiska ställningen som är bra om man vill få bebisen att vända sig. Det roligaste av allt är att vi jämförde mina journaler denna bebis och förra bebisen. Den här gången är magen 2 cm mindra än förra, otroligt. Alla tycker jag är så stor, men ärligt talat tror jag det beror på att mina bröst har blivit så stora så jag ser lite vulgär ut ;
Symfusmått: 33 cm (med Naomi 35 cm)
Bebis hjärtslag: 140
Mitt blodtryck: 100/60

Efter min besök där gick jag runt på stan, tyvärr gick jag in på Livly där jag redan har beställt ifrån på deras rea. Det blev två par new born byxor, ett par marinblå leggings, en kofta och lite smått och gott. Deras kläder är så mjuka och sköna, och superfina!
Sen blev det lyxlunch på Taverna Brillo med en kompis och hennes en-månads bebis, gos!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..