VECKA 37

bump
Välkommen vecka 37!
I dag var jag en snabbis på Lagerhaus och köpte burkar till tjejernas rum, ska ta bilder så fort det ser lite bättre ut. Det går inte riktigt som jag vill då färgen tog slut till väggen, suck. Det försenar allt så det är fortfarande kaotiskt där inne. Men men nu har vi köpt mer färg så förmodligen kan de måla klart och sen sätta ihop spjälsäng, byråer osv.

Sen träffade jag min kompis på lunch som rekommenderade en dokumentär om bebisars två första levnads år så nu har jag legat i sängen och tittat på den. Den är värd att se, här är länken. Den förklarar hur bebisars hjärnor fungerar, vad de förstår och inte och annat spännande.

I kväll ska jag på en infoträff på BB Sophia. Egentligen känns det lite onödigt att gå men jag tycker det är så spännande att höra om allt som har med förlossningar att göra, plus att jag är nyfiken på hur det ser ut där 🙂

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..