SOMMARLOV

1
2
4
5
6
Snart är kulan väck…

Hej! I dag var min sista lediga dag helt själv. Jag var på möte på morgonen med ett så intressant företag som har en så intressant pryl, ska berätta mer om det en annan gång. Men ALLA föräldrar kommer att tycka om den.
Efter mötet åt jag lunch med några fin fina tjejer. Därefter gick jag in till stan för att fixa lite ärenden och kom sen hem. Helt slut. I dag har jag promenerat 45 min, för långt enligt mig. Jag sitter just nu och skriver ett inlägg om packa BB-väskan som det är dags att göra nu. Kommer i kväll eller i morgon.

Snart ska jag hämta min lilla tjej och fira hennes sommarlov 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..