BABYSHOWER FÖR ALESSA

shower3
shower
shower2
sho4
Naomi var med sin pappa men hämtade mig och fick ballongen..

I dag hade vi babyshower för min kompis som väntar lilla Alessa i augusti. Så roligt att vi båda ska få flickor, med bara fem veckors mellanrum. Det var lekar, mat, gosaker och massor med presenter, supermysig kväll! Jag gillar verkligen att traditionen med babyshower börjar rota sig här i Sverige, duscha bebisen med fest och presenter!!

  1. Så fin du är!! Och vilka snygga byxor! Vart kommer de ifrån, mammabyxor? Har bara 11 d kvar till bf så det är väl knappt motiverat att köpa nya mammakläder… Men kan kanske vara goa att ha ett tag efter också:). Ha en go helg! Kram

    1. Hej hej!
      Tack snälla 🙂
      Nej det är faktiskt ”vanliga” byxor som jag köpt på Zara rean, jag har dem högt i ryggen sen vek jag ner mudden i fram under magen.. Jag har 2-3 mammabyxor men vill helst undvika att köpa fler nu när det är så nära inpå. Försöker mest använda långklänningar nu när vädret tillåter. Åh va härligt 11 dagar kvar, stort lycka till!!! Kram Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..