BARNRUMMET BÖRJAR TA FORM..

rum
rum2

 

Nu har vi äntligen målat klart väggen i tjejernas rum, vi har använt oss av en ekologisk färg som inte släpper ifrån sig massa dåliga ämnen. Det här blir bebisens sida, sängen och byråerna är nya. Sängen köpte vi på gobaby.se, dock får vi inte riktigt till dropside sidan. Man ska enkelt kunna fälla den upp och ner för att kunna lägga i bebisen utan att få ryggskott. Där fågelburen hänger nu ska vi sätta upp en sänghimmel och i veckan ska jag köpa madrass till sängen. I början kommer hon dock sova i vår säng och i hennes fina vagga bredvid mig.

 1. Maria skriver:

  Hej!

  Vilken fantastiskt fin färg du målat rummet i 🙂 vad är det för färgkod? Sitter själv med ett rum som ska målas 🙂

  Hälsningar
  Maria

  1. Hej Maria!
   Tack, ja den är superfin! Köpte den på byggfabriken. Färgen heter puderrosa och kommer från hmm måste kolla upp. De vet precis om du ringer. De har några ekologiska färger ( eller va d hette) som inte släppte ifrån sig farliga ämnen. Har ett annat inlägg om det innan eller efter i bloggen. Ring dem och fråga annars. Färgen hette i alla fann puderrosa
   Hälsar Alecia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..