NYTT NAGELVÅRDSSET


I dag när jag var inne på kontoret fick jag ett litet bud från Weleda. I paketet fanns två pennor och en flaska med pipett. Sen fanns det ingenting mer och texten var på tyska, hmm.. Nu har jag änvänt google translate och förstått vad de gör. Detta var precis vad mina naglar behöver kan jag säga. Ena pennan använder man för att skonsamt trycka ner nagelbandet samtidigt som det återfuktad av någonting. Den mindre pennan vrider man upp och ut kommer något sammetsliknande som är helt underbar till nagelbandet. Och inte nog med dessa var det en nagelolja/kräm som var så härlig. Nu vet jag inte riktigt vart man kan köpa dessa men de kommer nog ut i butik när som helst, håll koll!! Mina naglar kommer må så bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..