SIGGESTA GÅRD

1
2
4
3
6

Hej på er, oj vilken lång dag. Vi började morgonen på söder där vi åt frukost på Gildas på nytorget. Sen åkte vi till barnmorskan för kontroll och en till hinnsvepning. Allt var topp! Magen var nästan 35 (det där måttet) hjärtat slog fint och hinnsvepningen kändes knappt någonting. Hon kände lätt huvudet och allt kändes mjukt och fint sa hon. Spännande! I dag har jag som förra veckan haft lite molande ryggvärk men ingenting mer.

Efter barnmorskan mötte vi upp lite vänner för att gemensamt åka till Siggesta gård på Värmdö. Så otroligt fint och mysigt. Naomi har tjatat länge på att hon vill rida på lilla gubben (som alla hästar väl heter hehe) De hade ponnyridning där för 50 kronor och det var det bästa hon har gjort på väldigt länge tror jag, hon var så lycklig. Vi såg massa andra djur men det började spöregna till och från så man fick springa in och ut vilket var lite otur. Absolut värt att åka dit, speciellt om man har lite större barn som gillar minigolf. Jag har aldrig sett en så fin minigolfbana, wow! Sen har dem väldigt trevliga matställen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..