VAXHOLM

7
11
12
14
17

Efter vår mysiga tur till Siggesta i dag tog vi bilbåten till Rindö och vidare till Vaxholm. Supersmidigt! Där åt vi middag på Kabyssen, jag älskar strömming med potatismos så det fick mätta min mage. Sen gick vi runt lite i trevliga Vaxholm. Jag har en av mina favoritbutiker där, Salta Stänk. Där hittar jag alltid skor, kläder och inredning som jag vill ha, åh!

Vi har vänner som bor på Resarö som ligger 5-10 min från Vaxholm så efter vi  hade varit där åkte vi hem till dem. De bor i det mest underbara huset med 360 graders sjötomt och alla fina Vaxholmsbåtar som passerar. Där grillades det, killarna åkte vattenskoter och alla barnen lekte.

I morgon ska vi på utflykt till Grinda ett helt gäng, härligt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..