ALEXIA TESTAR 

 

 
I morse kände jag mig så torr i ansiktet och kollade i mitt badrumsskåp efter något med fukt. Jag hittade en engångstub från Dermalogica med Skin hydrating masque som jag testade. Wow vilken mask. Min hy blev lika mjuk som en bebisrumpa, helt underbart! Nu måste jag såklart införskaffa mig en sån och hittade billigast inkl frakt för 299kr på en sajt som heter tiana.se 

Prova den om ni behöver en grym fuktmask! 

 1. Emelie skriver:

  Kom ihåg att billigast är inte alltid bäst. När det skiljer sig så mycket i pris så kan man fundera över om sidan är auktoriserad. De kan vara tex paralell import vilket i värsta fall kan visa sig vara en oäkta produkt, eller i vissa fall en produkt som stått länge och blivit dålig.
  Mitt tips är att handla hos en auktoriserad hemsida eller hos närmsta hudterapeut för att vara på säkra sidan. Dermalogica har tyvärr mycket problem med detta. Masken är för övrigt grym!

  Lycka till med graviditeten, du strålar!
  / Certifierad hudterapeut och också gravid i vecka 35 🙂

  1. Oh jisses!! Visste inte att det var så.. Att hudvård också kunde vara ”fejk”.. Jag klickade hem den på skincity istället för jag skulle ha en annan produkt också, det var ju tur!

   Tack snälla du, lycka till du också!

   Hälsar,
   Alexia

  1. Ja, aloe vera använder jag också.. har en tub i kylen som jag geggar på om jag t.ex känner mig bränd från solen..
   Men den här var kanon!
   🙂 Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..