BIG BOOBIE

IMG_6083
IMG_6096
Bebisens urgulliga mockasiner i mocka hämtade jag på posten idag, från h&m

I dag åkte vi till Täby C, mannen skulle fixa något på sin iPad. Det var så lugnt och skönt där när vi kom. Naomi fick springa av sig lite i deras mini lekland och vi tog en kaffe, perfekt! Jag köpte en amnings bh på Lindex, hahaha den största BH jag skådat, jag sa till tjejen i butiken att den var för stor men hon sa att hon var expert på BH:ar. Mina bröst blir sjukt stora men det där var big mamas mama plus extra allt. När jag kom hem och provade var den så klart minst 2 storlekar för stor, hmm..

Nu hade vi nyss gäster hemma, mannen gjorde pasta med scampi och jag bakade en kladdig, geggig, urgod kladdkaka med vaniljglass, yum!

  1. Jagger skriver:

    Men det var ju för gulliga mockasiner! Såg att Babyshop hade fått in liknande men antar att dessa är aningen mer prisvärda.

    1. Ja! Så söta och mjuka. 199kr kostade dessa på hm.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..