NÄR?

IMG_6112.JPG

Jag provade vattenmelon för ”igångsättning” idag, inget hände. Nu är jag ett levande bevis på att ingenting fungerar förutom naturens egna gång.. En halv minimelon tryckte jag i mig! 

Bloggen,

I dag åkte vi till Leos Lekland, jag behöver väl inte berätta hur mycket Naomi älskar att vara där haha alla barn är ju i en helt annan värld där. Hon sprang upp och ner i fyra timmar tills vi fick dra ut henne! Superbra tycker jag som satt i en soffa medan pappa svettades.

Ang bebisen, jag har ju faktiskt inte BF fören torsdag så egentligen behöver jag inte vara så ”stressad”.. Nu tror jag på denna vecka, onsdag eller torsdag hoppas jag på. En kompis till mig blir igångsatt på onsdag, vore ju kul att ligga på samma sjukhus samtidigt hehe.. Men jag mår bra och känner mig inte alls tung eller trött, bara förväntansfull att få se henne.

I morgon tänkte vi ta en ny roadtrip någonstans, men vart vet vi inte än.

Någon som har tips på vart man kan åka som har något kul att se och inte allt för långt ifrån Sthlm..?

Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..