PARADIS ORGANIC FOOD MARKET

IMG_6219.JPG
IMG_6225.JPG

I dag hade jag en dag gör mig själv. Jag gick på stan för att hitta en klänning till ett bröllop vi ska gå på 8 augusti. Man vet ju inte riktigt hur man ser ut i kroppen då så jag är inte säker på att jag kan ha mina fodralklänningar. Det var så skönt att få gå några timmar själv, utan barn och barnvagn. Jag köpte en klänning som jag dock inte provat, visar senare.

Sen hämtade min man mig så gick vi till nyöppnade Paradis food market på söder och åt lunch. Så himla trevlig butik. Två våningar, allt ekologiskt och fantastiskt goda saker att äta och dricka om man gillar sånt 🙂

IMG_6281.JPG
P-walk 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..