MYSER I VAXHOLM

IMG_6355.JPG
IMG_6354.JPG
IMG_6352.JPG

Hej på er!
Bebisrapport: på bebisfronten händer ingenting… Hade så ont i ryggen natten till i dag, jag blev sååå glad men det var falskt alarm.

Jag och Naomi var hemma hela dagen till kl 14 då åkte vi och träffade hennes farmor som kommit från semestern. Just nu sitter vi hos några vänner på middag i Vaxholm. Så mysigt, jag njuter av solen och lite lite rött vin. Är det ok att dricka lite vin i slutet?

Varje kväll innan jag ska lägga mig tänker jag, äsch det vore ganska skönt att få en
hel natts sömn, bättre att hon kommer en annan dag haha #detärsköntattsova 😉

IMG_6370.JPG
IMG_6366.JPG
Har aldrig sett mini vattenmeloner förut, har ni? 

IMG_6398.JPG
IMG_6400.JPG
Det bjuds alltid på underbar mat hemma hos Stina och Henke. I kväll bjöds det på kantarelltoast (kantareller plockade i dag) med västerbottenflarn och balsamicoreduktion. Helgrillad sea bass med vitkål någonting och blåbär & hallonpaj (plockade i dag) med hemmagjord vaniljsås. Magiskt!  

  1. C skriver:

    Kära A ! Skulle du hälla ett halvt glas vin i en nappflaska o ge till din bebis när den kommer ut ? Troligen inte !! Ps jag blev oxå ilurade vin under min första graviditet. Många kramar från mig

    1. omg! Stackars bebbe.. fast jag drack inte mer än 2-3 pyttesmå sippar..
      Nu vill jag att hon kommer Cilla!! suck.. idag är BF hoppas senast till helgen, puss och kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..