BF IDAG (!) 

IMG_6408.JPG

I dag är min bebis beräknade födelsedatum, men hon vill inte komma ut än. Jag kan ändå inte påverka så jag försöker hålla mig lugn haha har ju provar det mesta men ingenting funkar. Det har varit mest för skoj.

Det här hittade jag ur en artikel i DN ”Barn föds sällan exakt på den dag man har beräknat. Det visar ny statistik som Socialstyrelsen tagit fram till tidningen Vi föräldrar. Majoriteten av alla barn föds tre eller fyra dagar efter det beräknade förlossningsdatumet, men nästan hälften, 44 procent, kommer mer än sju dagar för tidigt eller för sent.”

Min gissning blir på söndag eller måndag 🙂 I morgon har jag tid för en ny hinnsvepning, heja heja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..