3 DAGAR OVER TIME

IMG_6521.JPG
God morgon!
Det är sjukt vad man fokuserar på sitt datum man har fått. Sen känns varje dag som en evighet, suck.. Nu är jag inne på tredje dagen över tiden, vilket känns som tre veckor. Lilla plutten, hon vill inte komma ut än. Varje kväll har jag mycket sammandragningar och det ilar väldigt mycket där nere, typ som om hon borrar ner sitt huvud, måste vara så trångt där inne nu haha.

I dag ska vi åka och träffa Naomis bästa vän som har kommit från Palma, mys! Ha en härlig söndag! Kram A

 1. Nat skriver:

  Grattis till nya bebisen!

  Om du vill skriva på engelska så kallas det 3 dagar ”overdue”. Jag reagerade på det bara eftersom jag tidigare såg att du använde engelska även i förlossningsbrevet, typ ”good shit” och sånt, vilket jag tyckte var oseriöst och olämpligt inom vårdsammanhang.

  Jag förstår faktiskt inte varför du fyller dina texter med engelska ord överhuvudtaget. Det blir svårläst eftersom det känns lite krystat.

 2. annika skriver:

  Åh drygt… gick du över tiden med naomi?? Mina två första tjejer gick jag över samma med 5 dagar..

  1. Så drygt! Ja jag gick över 10 (!) dagar med Naomi, åh vill att hon ska komma nu! ❤️

   1. annika skriver:

    Snart kommer hon nu kan jag sakna gravidmagen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..